2020. november 24., keddMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.11.24. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Idősödő rocksztárokra indulnak be a fiatalok

Hirdetés

Idősödő rocksztárokra indulnak be a fiatalok

Viszonylag nagy merítésből, a YouTube nézettségi listákat, online boltok toplistáit, fesztiválok fellépői felhozatalát, lemezeladási listákat és rádiós játszási listákat alapul véve állította össze a DUE Médiahálózat (lánykori nevén Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete) csapata, és néhány könnyűzenei szakember a hazai előadók 100-as toplistáját. Erre a száz bandára és énekesre szavazott az a félezer 14 és 24 év közötti fiatal, aki hajlandó volt kitölteni a kérdőívet.

Az előadók ismertségi versenyét a nyolcvanas évek legvégén startoló Tankcsapda nyerte. A fiatal szavazók 98.3 százaléka hallott már Lukács Laciékról, pedig egyikük se élt még, amikor a debreceni rockerek már hangosan bomlasztották a közrendet.

Ráadásul a nyolcvanhárom óta rockerkedő ufóbűvölőt, Pataky Attilát, illetve csapát az Eddát a felmérés szerint többen ismerik, mint a valóságshow-ban feltűnt, sikeresen rappelő,  számos kereskedelmi tévés műsorban főhelyen szereplő Majkát

05-untitled-130302-IMG 1976

Hirdetés

Fotó: Szécsi István / Velvet

A második hely itt a Halott Pénzé. A  fesztivál zenekarrá izmosodott társaság első dala 2004-ben készült el, amikor a popkutatásban résztvevő mai tizennégy évesek apukája és anyukája sem lehetett biztos abban, hogy két év múlva egy leendő popszavazó világra jöttét ünneplik a szülészeten.

A harmadik helyezett Wellhello formáció viszont még majdnem ovis, hiszen alig hat éve hozta össze Flur Tomi és Diaz.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/11/16/pataky_attila_lemosta_majkat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A TRIP Hajó is online színházra vált

A TRIP Hajó is online színházra vált

A vírushelyzet miatti színházbezárások után a TRIP Hajó saját platformot hozott létre, a www.webszinhaz.com oldalon …