2020. július 10., péntekMa Amália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.10. Amália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Idén online rendezik meg a Múzeumok éjszakáját

Hirdetés

Idén online rendezik meg a Múzeumok éjszakáját

A koronavírus-járvány miatt a több hónapos előkészítést igénylő hagyományos Múzeumok éjszakája program elmarad, de a kulturális intézmények többsége virtuális programokkal és látnivalókkal kompenzálja a zárvatartás több hónapos időszakát, írja az MTI. A tavaly mintegy 400 ezer látogatót vonzó Múzeumok éjszakája most hétvégén rendhagyó programokat kínál számos izgalmas elemmel – közölték a szervezők.

Az idei online rendezvény fő eleme a muzej.hu oldalon található kvízjáték, amelyben a játékos formában lehet virtuális sétát tenni a hazai közgyűjteményekben. A résztvevők minél több helyes választ adnak a tizenöt kérdéses kvízjátékban, annál nagyobb eséllyel pályázhatnak az értékes nyeremények egyikére.

A múzeumok éjszakája Facebook-oldalán már a hétvégét megelőző napokban elérhetőek lesznek a magyar múzeumok lenyűgöző kincseit, érdekességeit bemutató kisfilmek, kulisszatitkokat eláruló posztok, valamint a múzeumok egyénileg szervezett programjait népszerűsítő bejegyzések. Szintén a június 27-i kvízt megelőzően indult el a programsorozat hivatalos Facebook-oldalán az a nyereményjáték, amelybe mindenki az elmúlt évek valamelyik Múzeumok éjszakáján készült helyszíni fotójával vehet részt.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/06/23/iden_online_rendezik_meg_a_muzeumok_ejszakajat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Amber Heard szerint Johnny Depp lökdöste őt, Depp szerint csak görcsei voltak a drogelvonás miatt

Amber Heard szerint Johnny Depp lökdöste őt, Depp szerint csak görcsei voltak a drogelvonás miatt

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Johnny …