2021. január 22., péntekMa Vince napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.22. Vince Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Idén nekik nem csilingelt a kassza

Hirdetés

Idén nekik nem csilingelt a kassza

A koronavírus-járvány nem csak a filmforgatásoknak tett keresztbe. Számos kedvelt sorozatot kaszáltak el az idén, mert a pandémia keresztülhúzta a számításokat, és már nem lehetett leegyeztetni az alkotókat egy következő évadra, illetve a biztonsági előírásokat is betartva túl költségesnek bizonyult a munka.

dune

Mindezzel párhuzamosan az idén rengeteg film mozipremierjét halasztották jövőre. Vagy azért, mert a tervezett bemutató idején a filmszínházak zárva voltak, vagy azért, mert a lecsökkent látogatottság nem hozta volna vissza a jegybevétel után várt összeget, így a forgalmazók nem kockáztattak.

Fekete Özvegy (Black Widow)  várható premier: 2021. május 6.

Hirdetés

A Marvel-filmekből ismert, Scarlett Johansson által életre keltett veszélyes és legalább annyira dögös ex-KGB-ügynök Bosszúálló kapott külön filmet. Natalia Romanova előtörténetét a Marvel Studios gyártja, a Walt Disney Pictures forgalmazza. Fél évet még minimum várhatunk rá, hogy végre kiderüljön, mi is történt a fekete özveggyel Budapesten.

Nincs idő meghalni (No Time to Die) várható premier: 2021. április 1.

A James Bond-széria huszonötödik filmje. Daniel Craig ötödik és egyben utolsó lehetősége, hogy a kortalan 007-es ügynök bőrebe bújva élvezze a gyönyörű nők társaságát, s hogy megmentse a világot. A történet szerint Bond már visszavonult és pihenéssel tölti az idejét, amikor is egy régi barátja, kollégája a nyugdíjas szuperkém segítségét kéri.

Wonder Woman 1984  várható premier: ?

Amerikában a Warner Bros. december végén a mozikba bocsátja a filmet, ezzel párhuzamosan viszont az HBO Max streamingszolgáltató kínálatába is fellövik, ám mivel nálunk még tart a veszélyhelyzet, így csak reménykedhetünk abban, hogy 2021 elején már moziban láthatjuk a Wonder Woman folytatását. A filmben a csodálatos Gal Gadot karaktere kémnek szegődik, és azt a feladatot kapja, hogy levadássza a Szovjetunió egyik legveszélyesebb és legkegyetlenebb ügynökét.

Dűne (Dune) […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/12/28/elhalasztott_mozipremierek_2020-ban/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Sokan nem is tudják, hogy bántalmazó kapcsolatban élnek

Sokan nem is tudják, hogy bántalmazó kapcsolatban élnek

Misurda Ágnes olyan nő, aki mindennap úgy ébred, hogy kész megváltani a világot, ha kell. …