2022. január 19., szerdaMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
2022.01.19. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Idén már másodszor tört ki a botrány a Netflix sorozata miatt

Hirdetés

Idén már másodszor tört ki a botrány a Netflix sorozata miatt

A világ ura: Kinyilatkoztatás nyáron érkezett meg a Netflixre. A széria az 1983-tól 1985-ig vetített He-Man – A világ ura című kultsorozat folytatása. A főszereplő, Adam herceg egy vézna fickó, de ha a szükség úgy hozza, egy varázslatos kard és a Szürke Koponya hatalmának segítségével He-Manné, egy brutális fizikummal rendelkező hőssé alakul.

A világ ura: Kinyilatkoztatás című sorozat filmrészletéből

A világ ura: Kinyilatkoztatás című sorozat filmrészletéből

Fotó: Netflix

A produkció legelső epizódja váratlanul padlóra küldte a nézőket, amelyben He-Man és a számos internetes mémben látott Skeletor megküzdöttek a végsőkig. Az összecsapás pedig azzal zárult, hogy mindketten meghaltak. A húzás nagyjából olyan volt, mintha az első Csillagok háborújában mind Luke Skywalker, mind pedig Darth Vader a fűbe haraptak volna, és nélkülük zajlott volna tovább a lázadók és a Birodalom közötti hatalomharc.

Hirdetés

A Netflix sorozatának első öt epizódja olyan szinten felhúzta a közönséget, hogy a mai napig a Rotten Tomatoes oldalán mindössze 45 százalékon áll A világ ura: Kinyilatkoztatás, és az IMDb-n se sokkal jobb a helyzet, ahol 5,2 pontot kapott a 80-as évekbeli rajzfilmsorozat merész folytatása. Az évad első felében leginkább a női karakterek kerültek előtérbe, amely miatt a készítőt azzal vádolták meg, hogy erőlteti a feminizmust, és különben is, He-Man nélkül kit érdekel ez a széria egyáltalán?

Kevin Smith, A világ ura: Kinyilatkoztatás alkotója ekkor azt nyilatkozta:

Mindent, amit el lehet képzelni, rám fogtak. Volt, aki azt mondta, túlságosan felvilágosult ez a széria. Jól van, de akkor tessék megnézni az eredetit, az is megelőzte a korát. Ha valaki nem emlékszik rá, nyugodtan újrázhatja, merthogy a He-Man – A világ ura is teli volt női karakterekkel. He-Man ráadásul akkor se volt ott minden epizódban, hogy megmentse a világot, előfordult, hogy a barátain múlt a dolog!

November 23-án azonban, amikor a produkció első szezonjának második fele is kijött, egy másik tábor erősödött fel. Azoké, akik a türelmetlen nézőket kárhoztatták amiatt, hogy nem voltak képesek kivárni mind a 10 epizód premierjét. Merthogy a folytatásban már nem volt olyan rész, ahol ne bukkant volna He-Man és […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/11/29/masters-of-the-universe-revelation-netflix-sorozat-kevin-smith-botrany-tv/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Senkinek nem kellett a világ egyetlen olyan villája, amelyet egy Caravaggio-freskó díszít

Senkinek nem kellett a világ egyetlen olyan villája, amelyet egy Caravaggio-freskó díszít

Nem tudták eladni a világ egyetlen olyan villáját, amelyet egy Caravaggio-freskó díszít. A római Villa Aurorára …