2021. január 21., csütörtökMa Ágnes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.01.21. Ágnes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Idén is folytatódnak a Müpa online közvetítései

Hirdetés

Idén is folytatódnak a Müpa online közvetítései

A Müpa számtalan digitális fejlesztést, új programot valósított meg a 2020-as évben, az idén is a munka folytatása a céljuk, koncertjeik továbbra is élőben, ingyenesen követhetők az intézmény online platformjain − mondta el Káel Csaba vezérigazgató az MTI-nek.

Január 31-ig a Müpa nem fogad látogatókat, azonban az online térben továbbra is nyomon lehet követni a koncerteket és előadásokat.

Számunkra továbbra is a művészeink, nézőink, munkatársaink biztonsága a legfontosabb, így 2021 is arról szól majd, hogy ezt biztosítsuk számukra, és minden eszközt megragadjunk arra, hogy ne álljon le a területen a munka

− mondta Káel Csaba, és kiemelte, hogy szerinte a kulturális szektort újraindítani sokkal nehezebb, mint innovatív megoldásokat bevetve, a lehetőségekhez alkalmazkodva működésben tartani. A Müpa a következő időszakban is ezen dolgozik.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/01/08/mupa_eloadas_online/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Amerikában lassan Lady Gaga szobra áll a Lady Liberty helyén

Amerikában lassan Lady Gaga szobra áll a Lady Liberty helyén

Arany mikrofon, magyaros konty és mindent elmondó mosoly az énekesnő karrierje talán legfontosabb perceiben. Íme a …