2023. szeptember 30., szombatMa Jeromos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.09.30. Jeromos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Hiába a sztrájk Hollywoodban, a Warner Bros. még így is jól járt

Hiába a sztrájk Hollywoodban, a Warner Bros. még így is jól járt

Bár a szakszervezetek és a stúdiók közötti tárgyalások még nem folytatódtak, a WBD úgy tervez, hogy a sztrájk szeptember elején végét ér, és folytatódhat a parkolópályára helyezett sorozatok és filmek produkciója.

„Mi történetmeséléssel foglalkozunk. Célunk, hogy nagyszerű történeteket meséljünk el, olyan történeteket, amelyek képesek szórakoztatni és inspirálni” – mondta David Zaslav vezérigazgató az elemzőkkel folytatott telefonbeszélgetésen.

Hozzátette: „Mindezt nem tudjuk megtenni a nagyszerű kreatív stáb nélkül. Az írók, rendezők, szerkesztők, producerek, színészek és a többiek nélkül. A mi feladatunk az, hogy lehetővé tegyük számukra, hogy a legjobbat hozhassák ki magukból”.

Bízunk benne, hogy hamarosan minden fél visszatér a tárgyalóterembe, és hogy a sztrájkok úgy érnek majd véget, hogy az írók és színészek méltányosnak találják a díjazásukat, és úgy érzik, erőfeszítéseiket és hozzájárulásukat teljes mértékben megbecsülik

– fogalmazott Zaslav.

A WBD pénzügyi igazgatója, Gunnar Wiedenfels szintén a második negyedéves eredménybeszámolóval kapcsolatban kijelentette, hogy a vállalat több mint 100 millió dollárt takarított meg a sztrájkok miatt a második negyedévben, április 1. és június 30. között.

Ebben az időintervallumban még csak az Amerikai Forgatókönyvírók Céhe (WGA) sztrájkolt, de a televíziós és filmes produkciókat már ekkor is súlyosan érintette a szóló munkabeszüntetés – idézi fel a Variety.

Három hónapja tart a sztrájk

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/08/03/sztrajz-forgatokinyvirok-szineszek-film-warner-bros-david-zaslav/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Befejeződött napjaink legjobb sorozata, amelyet rajtunk kívül senki sem ismer

Befejeződött napjaink legjobb sorozata, amelyet rajtunk kívül senki sem ismer

Vannak olyan tévésorozatok, amelyeket egy bizonyos szűk nézőközönség, akik rájuk találnak, nagyon szeretnek – a …