2023. március 23., csütörtökMa Emőke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
2023.03.23. Emőke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Helena Bonham Carter A koronáról: A hercegnő egész életében démonokkal küzdött

Hirdetés

Helena Bonham Carter A koronáról: A hercegnő egész életében démonokkal küzdött

Az 56 éves Helena Bonham Carter mostanában főként a sorozatok világában barangolt, rengeteg izgalmas karaktert formált és formál meg jelenleg is. A The Guardian újságírója legújabb szerepeiről, most induló sorozatáról, az öregedéssel való küzdelemről kérdezte a színésznőt.

Új, háromrészes drámasorozatában, amely a Nolly címet viseli, Noele Gordont alakítja, a brit szappanopera-kultúra nagyasszonyát, aki 17 évig volt vezető szerepben a Crossroads című szériában, mielőtt kirúgták. Bonham Cartert nem Noele Gordon személye vonzotta be az új sorozatba, saját bevallása szerint két évvel korábban semmit sem tudott a Crossroadsról. Amikor felkérték, és a kezébe vette a forgatókönyvet, azonnal tudta, hogy el akarja játszani a szerepet.

Amint elolvastam az első oldalt, máris megvolt a kapcsolat. Tudom, milyen a jó írás. Azonnal bekattant nálam. Russel Davis mesterien ír, az első jelenet pedig fergeteges.

Karaktere, Noele Gordon már a sorozat kezdetén kiosztja a stábot, irányítása alá vonja az egész csapatot, és még a rendezőnek is megmondja, mit csináljon. Russel T. Davis arra kérte Helena Bonham Cartert, hogy formáljon meg egy igazi, gátlástalan szörnyeteget, de a színésznő kicsit árnyaltabban látja karakterét. Szerinte Gordon, bár erőteljes messiáskomplexusban szenved, és nem szerepel a szótárában a kétely vagy a bocsánat kifejezés, egyben lenyűgöző is, függetlenül attól, hogy kezdettől tévúton jár.

Hirdetés

De miért is kérne bocsánatot? Közel húsz évig csinálta ezt a munkát, és pontosan tudta, hogy mit akar kezdeni ezzel a műsorral. Technikailag ő hozta létre az egészet

– meséli a színésznő.

Woody Allen sem vette félvállról

A kemény főnökök apropóján szóba került, hogy őt magát szerencsére sosem rúgták ki, de számtalan példát tud mondani arra, miként rúgtak ki másokat a szeme láttára.

Dolgoztam Woody […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/02/02/helena-bonham-carter-woody-allen-anthony-hopkins-a-korona-nolly-noele-gorodon-szinesz-interju-the-guardian/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt Halász Judith operaénekesnő

Meghalt Halász Judith operaénekesnő

Még múlt héten halt meg Halász Judith Bécsben élő magyar száramzású operaénekesnő, aki saját oldalán Judith Halászként …