2022. január 19., szerdaMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
2022.01.19. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Hatalmas meglepetést okozott az új Sólyomszem-sorozat

Hirdetés

Hatalmas meglepetést okozott az új Sólyomszem-sorozat

Sólyomszem, polgári nevén Clint Barton sosem volt a legizgalmasabb Bosszúálló. A Jeremy Renner által játszott szuperhősnek nem is volt könnyű dolga, hiszen olyan figurákkal harcolt egy csapatban, mint az örökifjú Amerika Kapitány, a rettenetes Hulk, a civilben playboy Vasember, a szuperkém Fekete Özvegy vagy Thor, aki konkrétan egy másik bolygóról jött istenség.

Részlet a Sólyomszem-sorozat előzeteséből

Részlet a Sólyomszem-sorozat előzeteséből

Fotó: Marvel Entertainment / YouTube

A Marvel Studios az elmúlt közel egy évben azt tűzte ki célul, hogy másodvonalas szuperhősöket hoz közelebb a nézőkhöz, mégpedig úgy, hogy saját sorozatot ad nekik. Ez rögtön az első ilyen produkcióval, a WandaVisionnel jól sikerült, a rajongók megőrültek a Skarlát Boszorkányért és android párjáért, Vízióért. Pedig korábban a mozifilmekben alig jutottak szerephez, épp úgy, mint Sólyom és a Tél Katonája vagy a nyáron antihőssé avanzsált Loki.

Hirdetés

A nagy kérdés az volt, vajon a legszürkébb Bosszúállót, Sólyomszemet is sikerül-e izgalmassá tenni, ha a szuperhős megkapja a saját kis kalandját a Disney+-on.

Apróbb spoiler: sikerült.

A Hawkeye első néhány jelenete a múltba kalauzol vissza, 2012-be. A Marvel-rajongóknak nem kell magyarázni, mi történt ekkor. New York ostromát az első Bosszúállókban a főszereplők szemszögéből láthattuk, most pedig egy kislány nézőpontját mutatták be a készítők egy rövid jelenetsorban. A cserfes Kate éli a gyermekek gondtalan életét, míg az ablakon kinézve azt nem látja, hogy brutális idegen lények letarolják a metropoliszt. Illetve még egy dolog feltűnik neki:

egy fickó, akinek nincsenek szuperképességei, csak egy íja és néhány trükkös nyílvesszője, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/11/29/hawkeye-solyomszem-teve-marvel-szuperhos-sorozat-evadkezdes-kritika/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Senkinek nem kellett a világ egyetlen olyan villája, amelyet egy Caravaggio-freskó díszít

Senkinek nem kellett a világ egyetlen olyan villája, amelyet egy Caravaggio-freskó díszít

Nem tudták eladni a világ egyetlen olyan villáját, amelyet egy Caravaggio-freskó díszít. A római Villa Aurorára …