2021. április 22., csütörtökMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.04.22. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Hajós András volt a Mivanaveled első vendége

Hirdetés

Hajós András volt a Mivanaveled első vendége

Elindult a Mivanaveled Show Pajor Kristóf és Turai Barnabás vezetésével. A műsor első vendége Hajós András volt, aki már az első mondatnál kijavította a műsorvezetőt, miszerint ő nem szociológus, de még zenész sem. „Dalszerzőnek szoktam magamat mondani, szociológia szakon végeztem” – mondta Hajós András.

Alapvetően az nagyon példaértékű, ahogy te a kamerák előtt, a magyar nyilvánosság szeme láttára büszkén és méltósággal tudtál megöregedni. Ennek mi a titka?

– kérdezte a műsorvezető, amire a zenész humorosan azt válaszolta: talán a sok cigaretta. Ezek után szabadultak el az indulatok: a házigazdák megkérdezték, hogy mennyi idős Hajós András, majd közölték vele, hogy maximum hét-nyolc évet adnak még neki. Az Emil.RuleZ! zenekarról is kérdezték a műsor alatt: leginkább az érdekelte a műsorvezetőket, hogy az egyik albumnak a címét, nevezetesen a Hisztist, Hajós András ihlette-e.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/04/02/dalszerzo-hajos-andras-musor/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az Eldobható testek tarolt a Zsoldos Péter-díj átadóján

Az Eldobható testek tarolt a Zsoldos Péter-díj átadóján

Egyszerre két esztendő irodalmi termését díjazta ismét a hazai sci-fi-közösség. Hogy a 2020-as és a …