2022. január 19., szerdaMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
2022.01.19. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Ha ilyen a mennyország, akkor mi nem kérünk belőle

Hirdetés

Ha ilyen a mennyország, akkor mi nem kérünk belőle

Greg Daniels nevét nem sokan tudják kapásból, de ha azt mondjuk, hogy a tévés szakember dolgozott a Saturday Night Live című skeccsműsoron, A Simpson családon, illetve ő jegyezte az amerikai The Office és a Városfejlesztési osztály című szitkomokat, akkor egészen egyértelművé válik, hogy egy olyan fickóról van szó, akinek helyén van a humorérzéke. Merthogy ezek a produkciók azért hellyel-közzel mind elég viccesek.

Upload

Upload

Fotó: Imdb

A Feltöltés (Upload) című sorozatot is Daniels jegyzi, és bár a 10 részes első évad inkább dramedy, az elborult poénok innen sem maradtak ki. A történet 2033-ban játszódik egy, még a miénknél is technokratább társadalomban, ahol önvezető autók szelik az autópályákat, miközben az utasok a hátsó ülésen szexelnek, de az önjáró bicikli, a VR-szemüveg és a robotizált kasszás a boltban olyan természetesnek számítanak, mint nekünk az, hogy zoknit húzunk a cipőbe. A főszerepben egy Nathan Brown nevű, kissé önimádó fickó látható, aki programozó, jól megy sora, ám egy furcsa baleset után nehéz döntést kell hoznia.

Hirdetés

Robbie Amellnek még akkor is jól áll ez a ficsúrfigura, amikor Nathan a kórházban haldoklik éppen, és el kell döntenie, hogy meghal, vagy pedig feltöltik a tudatát a digitális mennyországba. Igen, a sorozat világában már elavult a régi, „bánd meg bűneidet, és talán nem sütnek meg üstön a pokolban” hozzáállás. Itt már lehetőség van arra, hogy aki sok pénzt csenget ki érte, egy exkluzív, virtuális szállodában tölthesse az örökkévalóságot.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/12/04/upload-feltoltes-sci-fi-dramedy-robbie-amell-tv-streaming-kritika/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Senkinek nem kellett a világ egyetlen olyan villája, amelyet egy Caravaggio-freskó díszít

Senkinek nem kellett a világ egyetlen olyan villája, amelyet egy Caravaggio-freskó díszít

Nem tudták eladni a világ egyetlen olyan villáját, amelyet egy Caravaggio-freskó díszít. A római Villa Aurorára …