2021. május 8., szombatMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
2021.05.08. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Gyerekeikkel haknizó celebek? Ne már…

Hirdetés

Gyerekeikkel haknizó celebek? Ne már…

Ezen a héten megint szóba jöttek a gyerekeikkel haknizó celebek. A büntetőfékező férjét vérszemesen védő Berki Mazsi a Maldív-szigetekről posztolt arról, hogy várandós. A tökéletes, türkiz strandos kép alatt félelmetesen maníros szöveg található. Ajánljuk mindenkinek, aki idegeskedni szeretne. Na de ezt csak Tóth Gabi tudta felülmúlni. Gabi a Kaleta-ügy után jelentette be, hogy soha többet nem posztol majd a kislányáról, és minden képet le is törölt visszamenőlegesen. Fogadalma azonban eddig tartott, ezen a héten ugyanis a Nők Lapja borítóján szerepel gyerekével. Az indoklás: 

annyira sok rajongója szerette volna látni a gyerekét, hogy ezúttal nem bírta megállni.

Hirdetés

A fotó természetesen nem csupán a címlapra, hanem Gabi 453 ezer követős Instagramjára is kikerült. Mi értetlenül állunk az eset előtt, hiszen babával haknizni akkor is kellemetlen és aggályos, ha „nagyon sok szeretet árad” a gyerek felé a rajongóktól.

Megtörtént a nyitás, mindenki volt „teraszozni”,

és nekünk is egy ilyen hétvégi borozás alkalmával tűnt fel egy belvárosi étterem félelmetesen maníros étlapja, amin így szerepel a borkínálat: Tiffán Zsolti Portugieser, Kiss Gabi Rouge Villány, Bukolyi Marci Pinot, Gere Andi Villány stb. Ez az étlap nyeri a modorossági versenyt. Ennek kapcsán jutott eszünkbe, mennyire kellemetlenül bennfentes, amikor embereket úgy becézünk, hogy Buci, Pici, Hasi… Baráti körökben pedig mindig megvannak az Ákik, Zsombik, Cabik, Muntik, Kis szendzsók stb. Az is előfordulhat, hogy minket csak azért zavar az ilyesmi, mert minket nem becéztek sose, hiszen két ilyen alaknak nincsenek barátai.

Brutálisan fel tudjuk magunkat idegesíteni a tipikus hirdetések szakzsargonjain is.

A héten kaptunk egy gyönyörű lakáshirdetést, amiben a tulajdonos a lakás szemszögéből írja a szöveget egyes szám első személyben.

Keresem az igazit, és tudom, hogy te is erre vágysz! Leszel az új tökéletes tulajom?

Hangulatos fürdőszobámban a hideg estéken kényelmes kádban vehetsz meleg fürdőt.

A hideg futkos ettől a hátunkon. De az is jellemző, amikor valaki telefont hirdet, és azt írja,

csak használati karcok találhatók rajta,

és még hozzá is teszi,

csak komoly érdeklődők keressenek.

Miért, hogyan lehet komolyan érdeklődni, hiszen az érdeklődés már műfajilag sem lehet komoly. Autóhirdetéseknél a „pöcc röff indul” és az „elvisz A-ból B-be” a kedvencünk. Ezen a héten […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/05/01/gyerekeikkel-haknizo-celebek-ne-mar-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

YouTube-diszkó, 18. hét

YouTube-diszkó, 18. hét

Billie Eilish kígyóval a nyakában pózol, Funktasztikus beszól mindenkinek Pataky Attitól Nagy Ferón át Szikoráig, …