2022. május 18., szerdaMa Erik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
2022.05.18. Erik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Gundel Takács Gábor szerint senkinek se tiszta a keze

Hirdetés

Gundel Takács Gábor szerint senkinek se tiszta a keze

A tévés újságíró tavasz óta rendszeresen fellép a hetvenes évek legendás P. Mobil-koncertjeinek színhelyén, a Budai Vár oldalában, de egyelőre nem énekel. Ott meccset sem közvetít, és vetélkedőt sem vezet, annál inkább mindannyiunkat érdeklő beszélgetéseket. Áprilisban kezdődött, és május 17-én új eseménnyel folytatódik a Várkert Bazár Szédületes tudomány című új tudományos-ismeretterjesztő sorozata, amelyben vendégeivel a mindennapjainkban jelen lévő és az átlagemberek életét is alaposan befolyásoló tudományos kérdésekről beszélgetnek.

Szabadon úszni jó

A vetélkedők ura nagyon szereti ezt a feladatát, és általában is jól érzi magát:

Ismét szabadúszóként élem a kis életemet, mióta áprilisban eljöttem a Magyar Olimpiai Bizottságtól. Igazság szerint ez inkább nekem való, mint az állandó munkaviszony. Nemsokára elkezdjük forgatni a Géniusz következő évadát, ami ősszel kerül az ATV műsorára. Sikeres volt, szakmai díjat is kapott, a nézettsége is jó, tehát folytatjuk. Júniusban valószínűleg dolgozom az úszó-világbajnokságon, és emellett sok egyéb projekt is van – rendezvények, események –, tehát dolgozom

– sorolta aktuális feladatait a műsorvezető.

Hirdetés

Gundel Takács Gábor azt is elmondta, jelenleg miért nem szerződik le egyetlen csatornához sem.

„Évek óta kizárólag egyes műsorokra kötök szerződést. Ha valahol épp velem akarnak dolgozni, és én is úgy gondolom, hogy az a munka nekem való, akkor örülünk egymásnak. Ezt eleinte nehezen fogadták el, de kiderült, hogy egész jól működik.

Nekik nem kell mindenáron foglalkoztatniuk, hiszen nem kapok tőlük állandó fizetést, és ugyanilyen ok miatt nekem sem muszáj mindent megcsinálnom.

Ez alapvetően mindenkinek előnyös, ráadásul így közvetíthetek focimeccset az RTL-en, és vezethetek vetélkedőt az ATV-n egy időben. Mindkét műfajban jól érzem magam, örülök, hogy párhuzamosan csinálhatom ezeket a munkákat.”

Gundel Takács Gábor bevallotta, hogy sosem rajongott a csak fekete vagy csak fehér világszemléletért, és ettől egyenruhában is bajba került. 

„Boldogan csinálom azt, ami jó, aminek értelmét látom, viszont nem szívesen veszek részt olyasmiben, amiről azt gondolom, hogy nem igazán jó ötlet, vagy nem nekem való.

Már a katonaságnál is gondjaim akadtak abból, hogy visszakérdeztem: biztos jó lesz ez így, őrmester elvtárs?

Jobb az mindenkinek, ha nincs a rendszerben egy renitens, akinek véleménye van, hogy ezt vagy azt másképp kéne csinálni. Amikor viszont megtalálnak egy jó feladattal, az szinte csak kölcsönös előnyökkel jár. Ilyen a Szédületes tudomány-sorozat is a Várkert Bazárban.”

Robotikától a pandémiáig

A sorozat első beszélgetésén a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/05/13/gundel-takacs-gabor-szerint-senkinek-se-tiszta-a-keze-es-ezt-bizonyitani-is-tudja/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gerendai Károlynak nagy autója van, sok húst eszik, de ebbe most beleszeretett

Gerendai Károlynak nagy autója van, sok húst eszik, de ebbe most beleszeretett

Gerendai Károly a magánéletében és a vendéglátóipari vállalkozásaiban eddig is figyelt a környezettudatosságra, de nem …