2021. augusztus 2., hétfőMa Lehel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.02. Lehel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Grecsó, Dés és Kepes is kiáll az autista gyerekek mellett

Hirdetés

Grecsó, Dés és Kepes is kiáll az autista gyerekek mellett

Jótékonysági könyvaukciót hirdet június 15–17. között az Autistic Art Alapítvány. Körülbelül negyven kortárs magyar író és zenész ajánlotta fel könyveit, lemezeit, amelyeket aláírásukkal és üzenetükkel láttak el.

A könyv, ami összeköt

Hirdetés

Aukcio Konyv v1 1200x628 v1 4

Fotó: Autistic Art

Az aukció tételsorában többek között Grecsó Krisztián, Bereményi Géza, Spiró György, Bárdos András, Bán Zsófia, Halász Rita, Kemény István, Tóth Krisztina, Nádasdy Ádám, Parti nagy Lajos, Kepes András könyveire vadászhatunk, a zenészek táborából Fisher Iván és Dés László is tett felajánlást.

Bármikor, amikor a segítségemet kérik, és tudok is segíteni, mindig szoktam. Több ilyen eseményre volt már példa a múltban, ez nem újdonság. Az autizmust azért karolom föl, mert bármilyen sérült vagy hátrányos helyzetben lévő embert tisztességből és emberségből kötelességemnek érzem segíteni. Szurkolok az alapítványnak, hogy jól sikerüljön az aukció.

– válaszolt Kepes András a kérdésünkre az aukcióval kapcsolatban.

Az Autistic Art célja 15 éve a mentálisan sérült, különösen autisztikus spektrumzavarral érintett fiatalok lakóotthoni elhelyezésének támogatása, emberhez méltó életkörülmények biztosítása. Mindezek mellett művészet, design és jótékonyság kapcsolódik össze az Autistic Art munkásságában.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/06/15/kony-aukcio-grecso-kepes-autusticart/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Váradi Józseffel kóstoljuk a díjnyertes borait

Váradi Józseffel kóstoljuk a díjnyertes borait

A Juliet Victor Winery egy Platinum- és két Gold-elismeréssel tért haza a Decanter World Wine Award …