2023. február 2., csütörtökMa Ignác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.02.02. Ignác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Gina Lollobrigida koporsója megérkezett a római városházára

Hirdetés

Gina Lollobrigida koporsója megérkezett a római városházára

Az Index is megírta, hogy 95 éves korában meghalt Gina Lollobrigida olasz színésznő, az „isteni Lollo”, Hollywood aranykorának egyik utolsó szemtanúja, aki még együtt szerepelt olyanokkal, mint Humphrey Bogart, Rock Hudson, Yul Brynner és Frank Sinatra, és akinek az élete második felében magánélete és személyisége sokkal érdekesebb, emlékezetesebb, maradandóbb volt, mint tengerentúli filmszerepei.

Az olasz sajtó szerint a színésznő temetése január 19-én, csütörtökön lesz. A temetés 12:30-kor kezdődik. Lollobrigida temetési szertartását Rómában, a Piazza del Popolo-templomban tartják, amelyet a Művészek templomának is neveznek. 1953 óta tartanak itt hetente istentiszteletet, amelyre elsősorban a művészeti világból érkezők látogatnak el. 

Gina Lollobrigida koporsóját a római városháza ravatalozójában állították fel. A […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/01/18/gina-lollobrigida-halal-bucsuztatasa-ravatal-gyasz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Csák János: Vége azoknak az időknek, amikor majd az állam megoldja

Csák János: Vége azoknak az időknek, amikor majd az állam megoldja

Magyarországon történetileg jóval nagyobb az állam szerepe a kultúrafinanszírozásban, mint a bolsevik uralom torzításait megszenvedő …