2023. február 1., szerdaMa Ignác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
2023.02.01. Ignác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Gálvölgyi János tehetségtelen sz*rnak nevezte kollégáját, és el is mondta, miért

Hirdetés

Gálvölgyi János tehetségtelen sz*rnak nevezte kollégáját, és el is mondta, miért

Ha valaki, akkor Gálvölgyi János komolyan veszi hivatását. A Kossuth-díjas, Jászai Mari-díjas színművész a beszélgetés közben igazából nem is akadt ki, csupán azt mondta, ami a szívén van. Róla tudni lehet azt, hogy rettentően tud szurkolni másoknak, akiket a színpadon vagy akár a cirkusz porondján lát, egyvalamit azonban nem tud elviselni:

ha valaki nem veszi komolyan a hivatását, a művészetet, mások munkáját. Ekkor, mint mondja, persze csupán hasonlatként, gyilkolni tudna.

Hirdetés

A Főszerepben című beszélgetésben ezúttal azt az esetet idézte fel, amikor Molnár Ferenc egyik színdarabjában a kollégája olyat tett, amire szerinte nincs bocsánat. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/01/23/galvolgyi-janos-alfoldi-robert-foszerepben-rtl-szinmuveszet-molnar-ferenc/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt az ismert amerikai tévéfilmsorozat főszereplője

Meghalt az ismert amerikai tévéfilmsorozat főszereplője

Cindy Williams hosszú színésznői karriert futott be, többek között szerepelt még George Lucas 1973-as Amerikai krétafirka …