2021. június 15., keddMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Galla Miklós elismerte: meztelenre vetkőzött egy műsorban

Hirdetés

Galla Miklós elismerte: meztelenre vetkőzött egy műsorban

Galla Miklóst a napokban arról értesítette  az MTVA, hogy visszavonja tőle a Karinthy-gyűrűt, amelyet június 24-én vehetett volna át kiemelkedő humorista tevékenysége elismeréséért. A cikkben megírtuk, hogy Galla döbbenten állt a történtek előtt, hétfőn ugyanis még vele készült a Rádiókabaré felvétele.

Szerkesztőségünkbe ezek után érkezett egy levél, amely érteni véli az MTVA reakcióját, feladója egy művész volt. A levélből az derül ki, hogy a díj visszavonásának valódi oka az, hogy nemrég Galla egy fellépésén a kollégák megdöbbenésére elővette a nemi szervét, és fel is húzta rajta a bőrt előadás közben. Jelezte, hogy megmutat valamit, de mivel az alapruházata (egy alsónadrág) már eleve ki volt vágva a fenekén, nem gondolták, hogy másra készül. Erről egyébként a hely felvételt is készített. A levél szerint a eset szakmán belül hatalmas felháborodást okozott, és a nézők között is.

Galla Miklóst is megkerestük, aki a vetkőzés tényét megerősítette.

„A hír igaz, de ez nem lehet a valódi indok arra nézve, hogy a Karinthy-gyűrűt visszavonták tőlem, mert három éve is meztelenkedtem, arról is van felvétel, illetve öt éve és tíz éve is. Körülbelül egy évvel ezelőtt a Recorder Magazin online verziójában jelent meg egy a fanszőrzetemet is látni engedő, alsónadrágos fotó rólam óriási méretben. A Trip Hajón készült, koncert közben. Tehát februárban ugyanannyira lehetett tudni, hogy exhibicionista vagyok, mint most. És a szilveszteri műsorban az Indexnél is bejelentettem, hogy a járvány után meztelenül fogok fellépni. Megtörtént, vállalom. 

Hirdetés

A meztelenség része a kortárs művészetnek. A Katona József Színházban is van meztelen színész a színpadon, és amíg létezett, a Krétakör Színházban is voltak. Az én színházamban én vagyok meztelen. Vannak fotók is.″

Felhívtuk a Fészek Kulturális Klub művészeti vezetőjét, Benkő Balázst, aki nem mellesleg a legendás Omega együttes énekese, Benkő László fia. A történteket ő is elismerte, de hozzátette, húsznál kevesebb néző volt a nézőtéren, és mind nagykorúak voltak.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/06/11/hozzaadott-ertek-e-galla-miklos-nemi-szerve-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Calçot, avagy ilyen egy katalán tavaszi emlék

Calçot, avagy ilyen egy katalán tavaszi emlék

Ha nem nézel utána, nem bányászod ki az internetről, csak arra tévedsz, a Barcelonához közeli …