2021. október 18., hétfőMa Lukács napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2021.10.18. Lukács Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Fogynak a jegyek az Elkxrtukra, újabb vetítést tűzött ki a Corvin

Hirdetés

Fogynak a jegyek az Elkxrtukra, újabb vetítést tűzött ki a Corvin

A Corvin moziban már hét időpontra lehet jegyet foglalni a még be sem mutatott, de máris elhíresült Elkxrtuk vetítéseire a nagy érdeklődés miatt. Két nappal ezelőtt még úgy volt, hogy az újonnan nyílt Etele Pláza is helyet biztosít a filmnek, de ők végül nemet mondtak. 

A politikai thrillerként beharangozott, Gyurcsány Ferenc őszödi beszédének nyilvánosságra kerülését és a 2006-os őszi eseményeket feldolgozó alkotás producere az Origónak azt mondta: elképesztően nagy az érdeklődés a film iránt, de a pesti mozik alig merik vetíteni.

Az nemcsak a moziban, de még színházban is példátlan, hogy három héttel korábban teltházak jöjjenek, ezt figyelembe kell vegyék az ideológiai, és nem szakmai kritériumok alapján működő budapesti mozik is

Hirdetés

– jelentette ki Kálomista Gábor, utalva arra, hogy a Corvin mozit is tulajdonló Budapest Film a főváros cége, és mint ilyen, szerinte baloldali befolyás alatt áll. 

Tény, hogy a premier hetében eredetileg csak egyetlen délutáni vetítést tűztek ki, de a nagy érdeklődésre tekintettel – vagy ahogy a producer fogalmaz: a felháborodást látva – az egy vetítést módosították hétre. Azonban továbbra is csak egy teremben és csak a Corvinban látható a produkció, a premier napján kétszer, a rákövetkező napokon pedig egyszer-egyszer, más fővárosi mozikban pedig továbbra sem kapott zöld utat. 

Most […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/09/29/elkxrtuk-gyurcsany-film-corvin-mozi-forgalmazas-kalomista-gabor/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Koncert közben zuhant le az énekes a színpadról, rohammentő vitte kórházba

Koncert közben zuhant le az énekes a színpadról, rohammentő vitte kórházba

Súlyos baleset történt minap a Pigeon Forge-i fesztiválon. A 60 éves Vince Neil fellépés közben …