2022. július 7., csütörtökMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Főállású drogosként az ember nem szívesen jön ki a fényre – mesél a Hiperkarma

Hirdetés

Főállású drogosként az ember nem szívesen jön ki a fényre – mesél a Hiperkarma

A nappali forróságot egy laza hangvételű közönségtalálkozóval enyhítette a 2022-es VOLT Fesztiválon a Hiperkarma. Idén Sopron mellett minden napra jut egy előadó az Index Kávéháznál, aki megosztja emlékeit és gondolatait, mielőtt színpadra állnának és megrengetnék a földet. A nyitónapon Bérczesi Róbert és zenekara a Beat rádió koordinálása alatt tartott beszélgetésben megosztott több bensőséges infót a közönséggel első VOLT fesztiválos élményüktől a dalszövegírás urbán legendájáig.9

Galéria: Hiperkarma-közönségtalálkozó és koncert a VOLT-onGaléria: Hiperkarma közönségtalálkozó és koncert a VOLT-on(Fotó: Karip Tímea / Index)

Hirdetés

Már megkezdődtek a koncertek, így a különféle színpadok kereszttüzében erősen kellett koncentrálni, hogy minden üzenet átjusson. A tűző nap sem segített a helyzeten, de a lelkes rajongók megküzdöttek az elemekkel, és a gumiabroncs fotelek kényelméből figyeltük közösen, milyen kérdésekkel bombázza a BEAT rádió a srácokat.

A kezdőakkordban elmesélték, hogy első nagyszínpados élményük komoly falat volt.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/06/22/hiperkarma-volt-fesztival-interju-beat-radio-kozonsegtalalkozo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kólával öntöttek le egy festményt a Bosch-kiállításon

Kólával öntöttek le egy festményt a Bosch-kiállításon

Egy látogató kólával öntötte le az egyik kiállított festményt a Szépművészeti Múzeum Menny és pokol …