2021. október 19., keddMa Nándor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2021.10.19. Nándor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Fischer Iván éneklést ajánl Covid ellen

Hirdetés

Fischer Iván éneklést ajánl Covid ellen

Az egyszerre éneklő és gyógyuló kórustagok a Fesztiválzenekar az Európai Hidak fesztiválon adott Liszt-koncertjei előtt léptek a színpadra. Az énekkar harmincegy tagja között krónikus légúti betegek és koronavírus-fertőzés után gyógyulók is voltak – tájékoztatott a BFZ.

Azoknak, akik átvészelték a Covidot és légzésük nehezebbé vált, ajánljuk a SingLung módszert, a kórusénekléssel való gyógyítást, a tüdő megerősítését.

– mondta Fischer Iván, a BFZ zeneigazgatója.

Az angol sing (énekelni) és lung (tüdő) szavakból álló SingLung gyógyító módszert 2018-ban fejlesztette ki dr. Várdi Katalin pulmonológus és Philipp György karmester, zeneterapeuta. A terápiában kórusénekléssel segítik elő a krónikus légúti betegségekben szenvedők gyógyulását. 

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/09/22/fischer-ivan-az-eneklest-ajanlja-covid-ellen/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pilátus, a modern köntösbe bújtatott kortárs politikus

Pilátus, a modern köntösbe bújtatott kortárs politikus

A hatalom érdekes tulajdonsága, hogy megsokszorozza a közösség hatóképességét, ugyanakkor képes az embert olyan cselekedetek …