2021. április 21., szerdaMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Filmek húsvétra, szigorúan hangulat szerint

Hirdetés

Filmek húsvétra, szigorúan hangulat szerint

Ez egy húsvéti filmajánló, ami az aktuális hangulatunk szerint kínál néznivalót.

A mindentől megóvó nosztalgia

– Brian élete

Ez az a film, ami humora és kora miatt több generációt is mosolyra fakaszt. Egyrészt azért, mert ha az ember épp olyan hangulatban van, hogy minden hírtől depresszióba süllyed, szíve szerint bezárkózna a lakásba, és hetekig nem beszélne senkivel, akkor a legjobb dolog olyan filmekhez nyúlni, amiket már ismerünk, így tudjuk, mire számíthatunk, a nosztalgia érzése pedig mindent megszépít. Másrészt a Monty Python csapata képviseli a világhírű abszurd angol humort.

Vannak, akik egyenesen istenkáromlónak tartják a Brian életét. A filmet nem is Angliában mutatták be először, hanem Amerikában, mert sokan féltek a lehetséges botránytól. A csapat eleinte nem is a messiással összekevert Brian történetét akart megírni, hanem egy 13. apostolt akart vászonra vinni, aki minden fontos eseményt lekésett. Valószínűleg az is ugyanilyen vicces lett volna, de azért az ő töke, az az ő töke!

Hirdetés

Ha gyereknek érzi magát, vagy gyerekkel él

– Az öt legenda

Egy 2012-es animációs mese azoknak, akik hinni akarnak. Főszerepben a verekedős Húsvéti Nyuszi, a tetovált Mikulás, a Fogtündér, az álmokat hozó Homokember és Dér Jankó. A humor itt is az alapcsomag része, fűszerezve némi tanulsággal és gyermeki lelkesedéssel. A karakterek igazán szórakoztatóak, és mint a legtöbb animációs mese, ez is ugyanannyira szól felnőtteknek, mint a fiatal korosztálynak. A történet William Joyce A gyermekkor őrzői című könyvsorozatán alapszik, és az egésznek van egy képregényes, szuperhősös hangulata, amitől az egész Marvel-filmes. A mese elérhető a Netflix […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/04/03/husveti-hangulat-filmajanlo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Négymillió beoltott után nyithatnak a mozik és a színházak

Négymillió beoltott után nyithatnak a mozik és a színházak

Négymillió ember beoltása esetén a kormány engedélyezni fogja a mozik, színházak, fürdők és kulturális intézmények …