2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Feloszlásuk okairól vallottak az Intim Torna Illegál tagjai

Hirdetés

Feloszlásuk okairól vallottak az Intim Torna Illegál tagjai

Néhány hónappal ezelőtt érkezett a hír, hogy 11 év után feloszlik az Intim Torna Illegál. A zenekar búcsúturnéra indult, szeptember végén pedig végleg elköszöntek a közönségüktől. A tagok most elárulták, mi vezetett ahhoz, hogy meghozzák ezt a számukra is nagyon nehéz döntést.

Ezért oszlott fel az Intim Torna Illegál

Hirdetés

Az Intim Torna Illegált az akkor már nyolc éve működő Kistehén Tánczenekarból kivált Dorogi Péter, Gálos Ádám, Nádasdi János és Kiss Sándor alapította. Bár az együttes egyre népszerűbb lett, számtalan csapás érte a tagokat, többek közt a menedzserváltások során kialakult konfliktusok okoztak gondot. A legemlékezetesebb zenekari balhéjuk 2016-ban volt, amikor az akkori menedzser és egyben alapító tag, Kiss Sándor kitette a többieket a csapatból, végül Dorogi Péter vezetésével és Bikali Sándor csatlakozásával folytatták az Intim Torna Illegált. 2020-ban a tízéves turnéjukat elsöpörte a világjárvány, az akkori basszusgitáros, Bikali Sándor pedig elhagyta a zenekart. Bár 2021-re a banda elkészített egy új albumot, május 31-én bejelentették, hogy búcsúturnéra indulnak és feloszlanak.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/zene/2021/10/21/intim-torna-illegal-feloszlas-okok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Niné előre megmondta

Niné előre megmondta

A Múlt-kép blog a Nemzeti Fotótár szakmai együttműködésével valósul meg. Dani erre csak annyit felelt, …