2020. március 28., szombatMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2020.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Felmondott a Pesti Hírlap főszerkesztője, két hónappal a lap indulása után

Hirdetés

Felmondott a Pesti Hírlap főszerkesztője, két hónappal a lap indulása után

Azonnali hatállyal megszüntette saját munkaviszonyát Kerényi György, a Pesti Hírlap című ingyenes napilap főszerkesztője – értesült a Média1.hu. Kerényi a portálnak megerősítette, hogy valóban távozott a tegnapi nappal, de titoktartási kötelezettségére hivatkozva nem nyilatkozott arról, hogy miért.

Hirdetés

A Média1 szerint Kerényi a külsős szerzőknek küldött búcsú-emailjében azt írta: reméli, mihamarabb hozzájuthatnak a honoráriumukhoz.

HUSZ7198

Fotó: Huszti István / Index

A Milkovics Pál csehországi magyar médiavállalkozó által alapított kiadvány elég sok zökkenővel indult el év elején. Tavaly csak egy nulladik szám jelent meg a fővárosi és a kerületi önkormányzat közterület-használati engedélyének hiánya miatt, és azt ígérték, hogy az újság január 13-ától jelenik majd meg rendszeresen. Az indulást év elején megint elhalasztották pár héttel, végül január 30-án jelent meg az első szám. A problémák később is sokasodtak:

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/media/2020/03/25/pesti_hirlap_felmond_kerenyi_gyorgy/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nehéz idők jönnek a nyomtatott újságokra is

Nehéz idők jönnek a nyomtatott újságokra is

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! A …