2022. december 2., péntekMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 388,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2022.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 388,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Felkerült Ukrajna halállistájára a világhírű zenész

Hirdetés

Felkerült Ukrajna halállistájára a világhírű zenész

A zenész nemrég nyílt levelet írt Vlagyimir Putyin orosz elnöknek, amiben arra szólította fel Oroszország vezetőjét, hogy hirdessen tűzszünetet, és kössön diplomáciai egyezséget Ukrajnával.

Most Roger Waters azt állítja, hogy ő maga is fenyegetésnek van kitéve Ukrajna részéről. „Ne felejtsék el, hogy rajta vagyok azon a halállistán, melynek létezéséről az ukrán kormány is tud” – jelentette ki a híresség a Rolling Stone-nak adott interjúban.

A Rolling Stone szerint Roger Waters egy olyan listára utal, amelyet egy ukrán szélsőjobboldali szervezet állított össze, és amely Ukrajna ellenségeit listázza.

Egy forrás szerint a dokumentum nem nevezhető halállistának, ahogyan azt a zenész sugallja, csupán „a bűnüldöző hatóságok és a különleges szolgálatok számára jelent információforrást”. Hozzátették, hogy a lista nemtetszést váltott ki Ukrajnán kívül, de Kijev egyelőre nem lépett az ügyben.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/10/05/haboru-roger-waters-pink-floyd-ukrajna-oroszorszag-vlagyimir-putyin/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A világ egyik legnagyobb koponyagyűjteményének titkai

A világ egyik legnagyobb koponyagyűjteményének titkai

A párizsi Museum of Mankind, Az Emberiség Múzeuma különleges építészeti csoda a város prominens helyén, …