2022. január 19., szerdaMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
2022.01.19. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Felháborodtak a nézők a Netflix új karácsonyi sorozatán

Hirdetés

Felháborodtak a nézők a Netflix új karácsonyi sorozatán

A Netflix a legtöbbször szerdán vagy pénteken teszi közzé a legfontosabb új filmjeit és sorozatait. Éppen ezért volt némiképp meglepetés, hogy A gonosz törpék (Elves) című széria november 28-án, vasárnap került fel a streamingszolgáltató kínálatába. Alig telt el néhány nap azóta, A gonosz törpék máris nagy port kavart a közösségi médiában, ami egyre erősödik:

egyesek szerint a Netflix eddigi legbutább sorozatáról van szó, amelyben a világ legidegesítőbb kislánya a főszereplő.

Hirdetés

Nem túlzás, a nézők többsége rettenetesen kiakadt ezen a sorozaton. De miről is van szó? A történet felütése egészen izgalmas, A gonosz törpék egy horrorisztikusnak szánt karácsonyi sorozat, amelybe még némi skandináv folklór is keveredik. A Svane-család úgy dönt, hogy egy elszigetelt szigeten töltik az ünnepeket.

A négy, messziről jött turista viszont ahelyett, hogy a mindenki által használt utat használná, az erdőn autózik keresztül, mert az gyorsabb. A szülők, Charlotte (Lila Nobel) és Mads (Peder Thomas Pedersen) önfeledten énekelnek karácsonyi dalokat, míg két gyerekük, Kasper (Milo Campanale) és Josefine (Sonja Steen) a hátsó ülésen balhéznak egymással.

Ez persze elvonja a kocsit vezető apuka figyelmét, és elüt valamit. A bonyodalmak akkor veszik kezdetüket, amikor a család legfiatalabb tagja, Josefine visszamegy megnézni, mi lehetett az. A kislány egy furcsa lényre, egy törpére talál, akit magához vesz, a pajtában gyógyítgatja, eteti. Egészen addig, míg a kerítés mögé zárt szörnyetegek ki nem szabadulnak, hogy elégtételt tegyenek a „manórablásért”.

A produkció egy csomó érdekes témát felvet. Ott vannak a helyiek, akik vallásos áhítattal, már-már szektaként áldoznak a horrorisztikus lényeknek. Előkerül, hogy miért fontos a környezetvédelem és az, hogy turistaként se […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/12/03/a-gonosz-torpek-elves-netflix-dan-horror-sorozat-karacsony-tv-ajanlo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Senkinek nem kellett a világ egyetlen olyan villája, amelyet egy Caravaggio-freskó díszít

Senkinek nem kellett a világ egyetlen olyan villája, amelyet egy Caravaggio-freskó díszít

Nem tudták eladni a világ egyetlen olyan villáját, amelyet egy Caravaggio-freskó díszít. A római Villa Aurorára …