2022. május 24., keddMa Eszter napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
2022.05.24. Eszter Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Felháborítóan vicces lett a Netflix vígjátéksorozata

Hirdetés

Felháborítóan vicces lett a Netflix vígjátéksorozata

A 2004-ben befejezett Jóbarátok és az éppen futó Így jártam anyátokkal után sokaknak meglepő lehetett, hogy 2007-ben megint egy baráti társaságról szóló sorozat, az Agymenők durrant be, a sikersztori pedig nem kevesebb mint tizenkét évadig kitartott. A CBS szitkomja azonban abból a szempontból kilógott a sorból, hogy az átlagtól erősen eltérő tudós embereket állított a középpontjába, olyanokat, akik elképesztően kockák voltak, falták a Star Treket és A Gyűrűk Urát, a nőkhöz viszont hozzá sem tudtak szólni.

Jelenet A látszat néha csal című sorozatból

Jelenet A látszat néha csal című sorozatból

Fotó: Patrick Mcelhenney / Netflix

A Netflixen 2021 őszén bemutatott Pretty Smart (magyar címén A látszat néha csal) olyan, mintha az Agymenők teljes ellentéte lenne. Merthogy a főszereplők iszonyúan szép emberek, akik lubickolnak a társadalmi életben, ránézésre viszont nem túl okosak. Ott van köztük Claire (Olivia Macklin), a nagyon béna pincérnő, aki hibát hibára halmoz a munkahelyén, de a személyisége valami elragadó, ezért mindent megbocsátanak neki. Vele lakik Grant (Gregg Sulkin), a mafla személyi edző, aki minden nőt simán az ágyába visz, Solana (Cinthya Carmona), akinek befuccsolt az ügyvédi karrierje, így lelki tanácsadónak állt, na meg Jayden (Michael Hsu Rosen), a nagyon harsány influenszer.

Hirdetés

Ehhez a szedett-vedett csapathoz csatlakozik Claire testvére, Chelsea (Emily Osment), aki frissen végzett a Harvardon, éppen könyvet ír, és úgy tűnik, hogy sínen az élete. Egészen addig, míg a barátja ki nem dobja, és Los Angelesben ragad. A Pretty Smart címe is elég jól utal az alapfelállásra, hiszen a készítők a tízrészes szitkomot a két testvér ellentétére húzták fel, egyikük szép, de butuska, a másik pedig okos, de rettentően karót nyelt.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2022/01/27/pretty-smart-netflix-teve-szitkom-humor-vigjatek-ajanlo-elso-evad/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Megérkeztünk című kiállítással nyitotta meg kapuit a Néprajzi Múzeum új épülete

A Megérkeztünk című kiállítással nyitotta meg kapuit a Néprajzi Múzeum új épülete

A Néprajzi Múzeum új épülete a Liget Budapest Projekt része. Tervezője Ferencz Marcel (NAPUR Architect), …