2023. február 3., péntekMa Balázs napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.02.03. Balázs Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Ezek lettek a kritikusok kedvenc filmjei

Hirdetés

Ezek lettek a kritikusok kedvenc filmjei

Brendan Fraser meghatódva vette át a legjobb színésznek járó díjat a Critics Choice Awardson A bálna című filmben nyújtott szerepéért. Fraser Darren Aronofsky rendezőhöz címezte beszédét. A múmia című filmmel hírnevet szerző színész A bálnában egy túlsúlyos, depressziós férfit alakít, játékáért pedig valószínűleg Oscar-jelölést is kap. A férfi színésztársait – Hong Chau-t és Sadie Sinket – is méltatta.

A Critics Choice nyertesei között volt Cate Blanchett is, aki a legjobb színésznőnek járó díjat kapta a Tár című filmben nyújtott alakításáért, amelyben egy maximalista karmestert formált meg. Öt díjat, köztük a legjobb filmért járó szobrot is a Minden, mindenhol, mindenkor című sci-fi nyerte el.

A legjobb mellékszereplő járó díjat Ke Huy Quan, míg a legjobb rendező díját Daniel Kwan és Daniel Scheinert vehette át.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/01/16/ezek-lettek-a-kritikusok-kedvenc-filmjei/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Új kiadót indít a Móra

A Móra Könyvkiadó 70 éves múltjával a magyar irodalmi élet elengedhetetlen része. A kiadó, amely …