2022. augusztus 13., szombatMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Ez az új sorozat bizonyítja, hogy Chris Pratt tényleg a világ legbénább akciósztárja

Hirdetés

Ez az új sorozat bizonyítja, hogy Chris Pratt tényleg a világ legbénább akciósztárja

Hollywood egy bizonyos szegmense még mindig a három Chris, azaz Chris Evans, Chris Hemsworth na meg Chris Pratt bűvkörében él. Legalábbis ha keménykedős filmről van szó, biztosan. Közülük egyértelműen a 43 éves Pratt a leggyengébb láncszem, aki a közelmúltban a Jurassic World: Világuralommal is sokkolt minket a moziban, de nem kell ennél sokkal távolabbra visszamenni a múltba, az Amazon tavaly bemutatott időutazós sci-fijét, A holnap háborúját a színész ugyancsak képtelen volt elvinni a hátán.

TMLT S1 UT 101 210318 LUBJUS 00217RC

Fotó: Amazon Prime

Pedig Chris Pratt nem mindig borzalmas, vannak olyan karakterek, amelyek igenis jól állnak neki. Igaz, ezek a figurák inkább viccesek, mint kemények. Gondoljunk csak a Parks & Recreation című szitkomra, amely beindította Pratt karrierjét, aztán A galaxis őrzői Űrlordja is valami ilyesmi volt, csak pepitában.

A közelmúltban Chris Pratt azonban elkezdett távolodni attól a vonaltól, ami illik hozzá. Gyanítjuk, hogy direkt csinálja, igyekszik afféle klasszikus akciósztárrá válni.

Hirdetés

Csakhogy a dolog nagyon nem megy neki. Erre a legújabb példa az Amazon Prime-on bemutatott A végső lista (The Terminal List), amelynek nyolc részből álló első évada július 1-jén debütált. Egy viszonylag érdekes alapötletre építkező katonás sorozatról van szó, naná, hogy belenéztünk. Még úgy is, hogy már a főszereplő kiléte – igen, Chris Prattről van szó még mindig – picit elrettentően hatott ránk.

A produkció Jack Carr azonos című regényének adaptációja, amelyben egy James Reece nevű tengerészgyalogos osztagvezetővel ismerkedünk össze. A pilot nem húzza sokáig az időnket, rögtön egy bevetést látunk, amelynek célja egy veszélyes fegyverkereskedő kézre kerítése Szíriában. Az […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2022/07/06/a-vegso-lista-the-terminal-list-tv-amazon-prime-chris-pratt-streaming-akcio-sorozat-pilot-kritika/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Disney+ elhozta nekünk az év legaranyosabb sorozatát

A Disney+ elhozta nekünk az év legaranyosabb sorozatát

Jó hosszú ideig kellett rá várni, hogy a Marvel egyik legkedveltebb szuperhőse saját kalandot kapjon, …