2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Ez a valóságshow kész átverés

Hirdetés

Ez a valóságshow kész átverés

Valóságshow-kat általában nem streamingszolgáltatókon keresztül nézünk, hanem a tévében. A reality műfaja igazán a televíziót érzi médiumának, így szokatlan, hogy a Netflix október végén debütált (magyar felirattal is elérhető) spanyol műsora, az Insiders egy online platformra készült valóságshow. 

Insiders

Insiders

Fotó: Netflix

Az Insiders a Netflix kísérlete egy saját, Big Brother-stílusú reality franchise létrehozására, ahol a versenyzők egy fedél alatt élnek, nem pedig külön apartmanokban, mint ahogy azt a The Circle című Netflix-valóságshow versenyzőinél tapasztaltuk. Rendhagyónak nemcsak azért rendhagyó, mert a Netflix tűzte műsorra, hanem mert egy olyan realitysorozatról beszélünk, amelyben tényleg semmi és senki nem az, aminek és akinek látszik. 

Hirdetés

A sorozat lényege első ránézésre egyszerűnek tűnik. A tizenkét jelentkező azt hiszi, a realityshow válogatójának utolsó fordulójában méri össze a többiekkel a rátermettségét, valójában azonban már akkor mind bekerültek a műsorba, amikor beléptek az utolsó castingra. Mivel nem tudják, hogy az első pillanattól kezdve filmezik őket, a stáb a versenyzők nyers és kendőzetlen reakcióit veszi filmre. […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/11/07/ez-a-valosagshow-kesz-atveres-insiders-netflix/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Érkezik a várva várt új Sissi-sorozat

Érkezik a várva várt új Sissi-sorozat

Bő 65 évvel a Romy Schneider főszereplésével készült klasszikus filmtrilógia után új minisorozat meséli el …