2023. április 2., vasárnapMa Áron napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.02. Áron Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Ez a legizgalmasabb akciófilm a Netflixen

Hirdetés

Ez a legizgalmasabb akciófilm a Netflixen

Bob Odenkirk a legutolsó színész a Földön, akiből kinéztük volna, hogy egyszer akciósztárnak áll – márpedig így történt. 2021 tavaszán mutatták be a mozik a Senkit (Nobody), amelyben a Breaking Bad és a Better Call Saul kétszínű zugügyvédje kapta a főszerepet. Odenkirk a Netflixen is elérhető filmben egy Hutch Mansell nevű fickó bőrébe bújik, aki teljesen hétköznapi, monoton életet él a családjával. Hétfő után jön a kedd, aztán a szerda, és így tovább… Hutch a saját rutinjainak a rabja, egészen addig, amíg egy éjszaka be nem törnek a famíliához. A főszereplőnek lehetősége van rá, hogy elintézze az egyik tolvajt, ám az utolsó pillanatban inába száll a bátorsága, a meglendített golfütővel nem viszi be a csapást. Szégyenben marad.

073

Fotó: UIP-Duna Film

Amikor még a helyszínre érkező rendőrök is majdnem körberöhögik a családapát, akkor gondolkodunk el rajta, hogy vajon hogyan lehet egy ennyire hétköznapi csávót kihozni egy akciófilm főszereplőjének?

A John Wick írója, Derek Kolstad és a Hardcore Henry rendezője, Ilya Naishuller csattanós választ adnak a kérdésre. Kiderül, hogy Hutch Mansell tarsolyában akad egy-két váratlan trükk. A Senki egy csontegyszerű film, és talán pont ezért annyira szórakoztató, ahogy Bob Odenkirk az éberkómájából felébred, kikapcsolja a robotpilótát, és átadja magát eltitkolt gyilkológép énjének.

Hirdetés

A cselekmény azzal folytatódik, hogy Hutch a piti bűnözők nyomába ered, az önjelölt igazságszolgáltatás közben azonban véletlenül egy orosz maffiafőnök testvérét is a másvilágra küldi. Így kezdetét veszi egy bosszúhadjárat hősünk ellen, amely során bizony kő kövön nem marad. A Senkiben úgy hullanak a rosszfiúk, mint egy átlagos télen Szibériában a hó. Egy ponton túl már-már annyira elszáll a ló a direktorral, hogy nem tudjuk komolyan venni a látottakat, vagy megrendülni rajtuk. Szimplán hátradőlünk, kikapcsoljuk az agyunkat, és élvezzük a jól koreografált lövöldözéseket, bunyókat.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2023/02/02/senki-netflix-teve-film-akcio-bob-odenkirk-john-wick-iro-streaming-ajanlo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A török jelölt átnevezné és Európa élvonalába emelné a magyar Operát

A török jelölt átnevezné és Európa élvonalába emelné a magyar Operát

Ertüngealp Alpaslan kiválóan beszél magyarul, mert bár Isztambulban született görög–török családban, 36 éve Budapesten él, …