2022. január 28., péntekMa Károly, napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 320,00 Ft | CHF: 344,00 Ft
2022.01.28. Károly, Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 320,00 Ft | CHF: 344,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Érdemes sietni, decemberben egy csomó remek sorozat lekerül a Netflixről és az HBO GO-ról

Hirdetés

Érdemes sietni, decemberben egy csomó remek sorozat lekerül a Netflixről és az HBO GO-ról

Tavaly év végén egy emberként rázta meg a sorozatrajongókat a hír, hogy lekerül a Jóbarátok a Netflixről. Néhány hónapot kellett rá várni, de tavasszal az HBO GO ismét elhozta a nézőknek Rachelt, Monicát, Phoebe-t, Chandlert, Joey-t és Rosst. Most decemberben ismét híres produkciók kerülnek le a Netflix, és az HBO GO kínálatából is. Összeszedtük a legnagyobb címeket, amelyeket még ebben a hónapban Ön is ledarálhat, de januártól már hiába keresné őket a két népszerű online videótáron.

Képernyőkép 2021-12-09 210510

Fotó: CBS

A Netflixről december 31-én lekerül a FOX garnitúrájába tartozó A szökés (Prison Break), amelyből nem csak az első négy évad, hanem a 2017-ben készített új szezon is magyar felirattal volt eddig fenn a streamingszolgáltatón. A produkció várhatóan nem folytatódik, miután a főszereplő Wentworth Miller, aki bevallottan meleg, kijelentette, hogy nem hajlandó többet heteroszexuális karaktert játszani. Vele, a sorozatbeli testvérét játszó Dominic Purcell szolidaritást vállalt, és szintén kilépett. Michael Scofield és Lincoln Burrows nélkül pedig sok értelme nem volna leforgatni az új részeket.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/12/12/netflix-hbo-go-2021-december-sorozatok-bucsuznak-lista-tv-streaming/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ókovács Szilveszter: Miért teszünk úgy, mintha valami diktátor lennék?

Ókovács Szilveszter: Miért teszünk úgy, mintha valami diktátor lennék?

Végigcsinálta az Operaház nagy felújítását, az Eiffel Műhelyház átépítését, sütkérezhetne ennek a fényében, és most …