2021. május 17., hétfőMa Paszkál napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 290,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.05.17. Paszkál Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 290,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Ennek a fesztiválnak még a járvány sem tehet keresztbe

Hirdetés

Ennek a fesztiválnak még a járvány sem tehet keresztbe

Wonderest. Egy hely, ahol az élmény kezdete a jelenlét. Ahol szabadon egymásra hangolódhatunk, és ahol a zene mellett a természet hangjai is teret kapnak. Egy nemzetközi zenei fesztivál a fenntarthatóság jegyében, ahol a fesztiváljegyekkel fát ültethetsz – olvasható a beharangozó plakáton. 

Hát, valahogy így írja le a négynapos élményt a zenei menedzserként és koncertszervezőként tevékenykedő Gulyás Hanna, a Wonderest fesztivál megálmodója és szervezője. Hanna zenei kezdeményezése, a budapesti Garden Wonder koncertsorozat négy év alatt nőtte ki magát, és teljesedett ki ebben az egyedülálló, semmihez nem fogható, erdélyi fesztiválban. 

EmptyName 222

Hirdetés

Fotó: René Eckert

Igen, Erdély: a fesztivál ugyanis nem Magyarországon, hanem az eldugott, Budapesttől 450 kilométerre fekvő Gyálukaluluj (románul Poiana Horea) nevű falucskában kap helyet idén immár második alkalommal, július 8–11. között.

Az […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/04/09/ennek-a-fesztivalnak-meg-a-jarvany-sem-tehet-keresztbe/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Otthagyná a színpadot Lehoczky Zsuzsa?

Otthagyná a színpadot Lehoczky Zsuzsa?

Azon gondolkodik Lehozczky Zsuzsa, hogy abbahagyja a színpadi munkát, mert rengeteg jó, tehetséges, fiatal színész …