2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Emily Blunt új szerepét Greta Gerwig személyisége inspirálta

Hirdetés

Emily Blunt új szerepét Greta Gerwig személyisége inspirálta

Májusban már ki is megnézhetjük A kaszkadőrt, az akcióvígjátékot, amiben Ryan Gosling és Emily Blunt remekel. Most Blunt nyilatkozott arról, hogy Greta Gerwig inspirálta a filmben játszott rendezőnő karakterének megformálásában – olvasható a The Hollywood Reporterben.

Jody Moreno rendezőnő hihetetlen kihívással szembesül hirtelen, mikor főszereplője eltűnik. A bajból a kaszkadőrnek kell kihúznia, vagyis Goslingnak. Az egyszerre vicces és izgalmas események láncolata beindul, és ember legyen a talpán, aki kitalálja a megoldást.

Hirdetés

Emily Blunt elárulta, hogy szerepéhez a Barbie rekordot döntő rendezőjéből, Greta Gerwigből merített ihletet. A melegség és a báj miatt, azt hiszem, van benne egy kis Greta – mondta Blunt, na de a női rendezők kivételes posztja miatt is. Hozzátette, hogy másokat is belegyúrt a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2024/03/25/emily-blunt-ryan-gosling-greta-gerwig-barbie-a-kaszkador/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Alig nyitott meg, máris bezár a főváros jeles intézménye

Nem mindennapi megtiszteltetés kívülállóként bejutni egy olyan helyre, ahová még a helyi dolgozók is csak …