2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Emberiség elleni merénylet az új Reszkessetek, betörők!

Hirdetés

Emberiség elleni merénylet az új Reszkessetek, betörők!

A Reszkessetek, betörők! már-már kötelező néznivaló Magyarországon az ünnepi időszakban. A legnagyobb tévécsatornák versenyt futnak a produkció vetítési jogaiért, hiszen mindenki tudja, hogy nincs karácsony Kevin nélkül. Az 1990-ben bemutatott filmsorozat első része 476 millió dolláros bevételével egészen a Másnaposok 2-ig a legsikeresebb élőszereplős vígjáték volt, mely Macaulay Culkint hatalmas sztárrá tette. A főszereplő még a második részben visszatért, aztán nélküle lavírozott tovább a franchise.

chrome-capture

Fotó: 20th Century Studios / Youtube

A Disney elérkezettnek látta az időt, hogy rebootolja a Reszkessetek, betörők!-et. Kicsit változtattak a sztorin, de lényegében ugyanazt a filmet tűzték újra képernyőre, melyben egy kisgyereket a téli vakációra induló család véletlen otthon hagy, ő pedig felveszi a kesztyűt két sunyi betörővel. Amikor bejelentette a nagy stúdió, hogy modernizálja a jól ismert karácsonyi filmet, sokan hümmögtek kétkedve, szükség van erre? Nem is tévedtek azok, akik megkérdőjelezték az ötletet.

Az új Reszkessetek, betörők! az elmúlt évek egyik legrosszabb családi filmje, amit láttunk.

Hirdetés

A történet egy nagy csavarral veszi kezdetét, a november 12-én a Disney+-on bemutatott Reszkessetek, betörők!-ben (eredeti címén Home Sweet Home Alone) leginkább a két betörő a főszereplő. Pontosabban egy házaspár, akik közül a férj, Jeff (Rob Delaney) elvesztette a munkahelyét, és a feleség, Pam (Ellie Kemper) fizetése pedig akkor sem elég rá, hogy fenntartsák két gyereküket, ha megfeszülnek. A házat titokban kezdik el árulni, hogy ne tegyék tönkre fiuknak és lányuknak az ünnepeket. Ám, a véletlen úgy hozza, hogy egy Max nevű fiú, akit a Jojo Nyusziban látott Archie Yates alakít és anyja betévednek az aukcióra.

A kalamajkát pontosabban az okozza, hogy a padláson talált, ijesztő baba eltűnik Jeffék […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/11/15/reszkessetek-betorok-home-sweet-home-alone-disney-plus-teve-film-reboot-kritika/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Niné előre megmondta

Niné előre megmondta

A Múlt-kép blog a Nemzeti Fotótár szakmai együttműködésével valósul meg. Dani erre csak annyit felelt, …