2022. október 5., szerdaMa Aurél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 422,00 Ft | USD: 424,00 Ft | CHF: 432,00 Ft
2022.10.05. Aurél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 422,00 Ft | USD: 424,00 Ft | CHF: 432,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Ember Márk a saját eszközeivel áll ki a tanárokért

Hirdetés

Ember Márk a saját eszközeivel áll ki a tanárokért

A Thália Színház egyik fiatal színésze, Ember Márk, akit tavaly a nagyérdemű a tévés világból is megismerhetett, rendhagyó posztot tett közzé saját Instagram-oldalán.

A pedagógusok helyzete Magyarországon közelít a kritikus állapothoz. Olyan hiány van tanárokból, hogy az még a holdról is látszik, így azoknak kell ezt betölteniük, akik még a pályán maradtak. Mindeközben a bérek nem emelkedtek, így szeptemberben megint úgy indult el a tanítási év, hogy normális fizetés helyett a pedagógusok ígéreteket vihetnek haza, abból pedig nem lehet jóllakni. Bár a Maslow-piramis alján a fiziológiai szükségletek kielégítése szerepel, nem feledkezhetünk meg a szellemi táplálék és a szórakozás fontosságáról sem.

Ember Márk úgy tűnik, pontosan tudja, hogy életét nagyrészt tanárai formálták, és úgy döntött, szeretne visszaadni abból, amit kapott. A színész a maga módján és saját lehetőségei szerint segítene a pedagógusoknak, kiállását a tanárok mellett pedig egy ötletes kezdeményezéssel adta követői tudtára.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/09/22/ember-mark-tanarok-pedagogusok-kiallas-szinhaz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vérrel és kínnal áztatott földön épül fel Ferencváros új, 510 lakásos lakóparkja

Vérrel és kínnal áztatott földön épül fel Ferencváros új, 510 lakásos lakóparkja

A vörösből zöld lesz Ferencváros ipari múltjából ma már alig van látható hírmondó. Az egykori …