2021. január 27., szerdaMa Angelika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2021.01.27. Angelika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Elindult a nevezés a Kovács László–Zsigmond Vilmos Operatőr Versenyre

Hirdetés

Elindult a nevezés a Kovács László–Zsigmond Vilmos Operatőr Versenyre

Mostantól nevezhetnek az operatőrök a legrangosabb hazai operatőrversenyre, melyet legközelebb idén márciusban rendeznek meg. A versenyen osztják ki a világhírű filmesekről elnevezett Kovács László–Zsigmond Vilmos Operatőr Díjakat.

2004-ben a rendezvény alapítói azt tűzték ki célul, hogy felhívják a figyelmet a magyar operatőrök közösségének legkiválóbb tagjaira. Azóta minden évben kiválasztják a kiemelkedő teljesítményt nyújtó hazai operatőröket, akik egyedülálló képeikkel hozzák közelebb a közönséghez a filmművészetet.

Tavaly M. Deák Kristófnak ítélték a legjobb operatőr díját a FOMO című film fényképezéséért nagyjátékfilm kategóriában .

Hirdetés

Idén megkötések nélkül nevezhetnek a tavalyi évben bemutatott magyar filmek alkotói és gyártói március […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/01/05/elindult_a_nevezes_a_kovacs_laszlo-zsigmond_vilmos_operator_versenyre/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Válik feleségétől Elliot Page

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2021/01/26/valik-felesegetol-elliot-page/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …