2021. szeptember 28., keddMa Vencel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.09.28. Vencel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Élet az elfuserált tetkókon túl

Hirdetés

Élet az elfuserált tetkókon túl

Kevés show-műsorformátum megy annyira egy kaptafára, mint az átalakítós típusú sorozatok. A struktúra általában a következő: beérkezik a stúdióba egy szedett-vedett nő (vagy férfi), a stylist és a műsorvezető kis híján elájul, mire az átalakításra szoruló vendég könnyek között megválik a borzasztó frizurájától/ruhájától, végül vadonatúj – rendszerint lehengerlő – megjelenést ölt, amely láttán mindenkinek eláll a szava. A külső és belső metamorfózison áteső „páciens” rút kiskacsából gyönyörű hattyúvá változik, és ebben nagyjából ki is merül a sorozat mondanivalója. 

Képernyőfotó 2021-08-02 - 20.41.24 copy

Fotó: Netflix

A Netflix Tetkószerviz (Tattoo Redo) című sorozatában minden olyan elem megvan, amely az átalakítós műsorok 99 százalékában. Igen ám, csakhogy ez a műsor kicsit más, mint a többi: az elfuserált tetoválással érkező kliens új mintáját nem a pórul járt ember, hanem annak kísérője választja ki.

Nem elég tehát, hogy az illető testét eleve rusnya ábra díszíti, az új minta sorsa is más kezében van. Vajon mennyire megbízható az ember szerelme, legjobb barátja vagy testvére? És mi van akkor, ha a kísérő pont azt az ábrát választja ki, amelyet a tetoválásra váró barát/kedves/rokon nem szeretne viszontlátni a bőrén? 

Hirdetés

Elvesztett fogadás, kamaszkori naivság, elmúló szerelem – az elhamarkodott […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/08/03/orokre-megbelyegez-egy-rossz-tetovalas-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Budapest Film: majd ha sokan akarják az Elkxrtukat, többször vetítjük

Budapest Film: majd ha sokan akarják az Elkxrtukat, többször vetítjük

A budapesti mozihálózat hivatalos közleményben szögezi le, hogy az alkotás sillabusza és előzetese alapján – …