2022. július 7., csütörtökMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Ejtették a vádakat Luc Besson ellen

Hirdetés

Ejtették a vádakat Luc Besson ellen

A színésznő 2018-ban azt állította, hogy A nagy kékség és a Nikita rendezője két éven át többször is megerőszakolta. Az ügyészek 2019 elején az elégtelen bizonyítékra hivatkozva ejtették az ügyet, de miután Van Roy ugyanabban az évben új bejelentést tett, ismét elindították a vizsgálatot – idézte fel kedden a BBC hírportálja.

Besson ügyvédje most azt mondta, a bíróság megerősítette ügyfele ártatlanságát. „Van Roy mintegy tíz beadványa mind ugyanúgy végződött. Luc Besson sajnálja a négy elvesztegetett évet” − tette hozzá Thierry Marembert.

Van Roy ügyvédje, Antoine Gitton bejelentette, hogy fellebbez.

Hirdetés

A színésznő azzal vádolta meg Bessont, hogy 2018 májusában, néhány órával azután, hogy egy hotelben találkoztak, Besson megerőszakolta.

Decemberben a vizsgálóbíró elrendelte az ügy elutasítását arra hivatkozva, hogy „nincs egyetlen elem sem, ami alátámasztaná Van Roy állításait”, az ügyészek pedig múlt hónapban ejtették az ügyet.

Legalább még három másik nő

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/05/24/luc-besson-felmentes-szexualis-zaklatas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kólával öntöttek le egy festményt a Bosch-kiállításon

Kólával öntöttek le egy festményt a Bosch-kiállításon

Egy látogató kólával öntötte le az egyik kiállított festményt a Szépművészeti Múzeum Menny és pokol …