2023. február 2., csütörtökMa Karolina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.02.02. Karolina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Egzotikus szerelem háború idején a béke földjén

Hirdetés

Egzotikus szerelem háború idején a béke földjén

Szűcs Dóra leszögezte, hogy ez a két idősíkon játszódó történet ízig-vérig romantikus film, nem véletlenül időzítették a bemutatóját február 14-re, Valentin napra.

Két idősík

A történet egyik szála napjainkban játszódik. Megérkezik Magyarországra egy vietnámi lány – őt alakítja Nari Nguyen – akiről kiderül, hogy a nagyapját keresi. Ebben egy fiatal fiú, Koltai-Nagy Balázs segíti.

A történet másik idősíkja a hetvenes éveket eleveníti fel, amikor is Sütő András találkozik egy Budapesten tanuló kedves vietnámi lánnyal (Dzhuliya Lam).

A vietnámi háború idején a valóságban is sok diák érkezett hozzánk az amerikaiak ellen harcoló országból, akiknek szigorúan tilos volt túl szoros személyes kapcsolatot kialakítani a helybéliekkel. Miután az egyetemei képzés akkor is legalább öt évig tartott, ezt a tilalmat könnyebb volt megszegni, mint betartani, amiből aztán bonyodalmak származtak, a film története is eszerint alakul.

Hirdetés

Vietnámi romantika

A játékfilm ötlete György Leának a film vezető producerének köszönhető, aki már három dokumentumfilmet is forgatott Vietnámban, és sorra futott bele olyan helybéliekbe, akik erősen kötődtek Magyarországhoz.

Nari Nguyen édesapja a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/01/21/az-almafa-viraga-magyar-vietnami-romantikus-film-szucs-dora-suto-andras-nari-nguyen-podcast/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Drog, alkohol, szupermodellek és szex a kádban

Drog, alkohol, szupermodellek és szex a kádban

A tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál-győztes Måneskin azt énekli a Gossip című új számában, hogy üdvözlünk a …