2023. március 20., hétfőMa Klaudia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.03.20. Klaudia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Egyszerűen zseniális ez az új nyomozós sorozat

Hirdetés

Egyszerűen zseniális ez az új nyomozós sorozat

A legjobb kisvárosi nyomozós drámákat, úgy tűnik, az HBO Maxon kell keresni. Az elmúlt pár évben olyan, helyenként hátborzongató, máskor könnyfakasztó szériák kerültek fel a streamingszolgáltatóra, mint az Easttowni rejtélyek, az Éles tárgyak vagy misztikusabb hullámokra evezve ott volt A kívülálló is. Bár a február 16-án az HBO Maxra érkező, Three Pines című detektívsorozatot az Amazon készítette a Sony Pictures Televisionnel karöltve, nagyszerűen illeszkedik az eddigi kínálatba. Hiszen káprázatos alakítás itt is van Alfred Molina jóvoltából, és a hangulat az első részek alapján úgy is parázs, hogy a történet télen, egy hóval borított apró kanadai településen játszódik.

threepines s01 12335 63ebd2792a4c3

Fotó: Prime Video

A Three Pines nyolc részből álló első évadában összesen négy bűncselekményt kapunk, ezeket két-két epizódra bontva mesélik el nekünk a készítők. Az összekötő kapocs Armand Gamache főfelügyelő és csapata, akik vissza-visszatérnek a falucskába, hogy felgöngyölítsék az ügyeket, eközben a háttérben szövődik egy összefüggő szál is. Alfred Molina karakterének ugyanis amellett, hogy meg kell oldania  az újabb eseteket, folyamatosan nyomja a vállát egy bennszülött lány eltűnése és megviselt családjának kálváriája.

Bár lassan indul a sorozat, az első sztori nagyszerűen megalapoz a fagyos hangulatú Three Pinesnak és a benne élőknek. Gamache nyomozó és emberei egy gazdag, híres és emiatt mindenki által gyűlölt nő meggyilkolása miatt érkeznek a faluba, ám ahogy elkezdődnének a kihallgatások, a közösség hirtelen összezár előttük, megnehezítve hőseink dolgát. Az első bűntény amúgy váratlanul bizarr, az áldozatot konkrétan villamosszékbe ülteti valaki úgy, hogy közben Three Pines összes lakosa ott sürög-forog körülötte.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2023/02/15/three-pines-hbo-max-premier-nyomozos-elso-evad-alfred-molina-streaming-ajanlo-kanada/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Hazám, hazámat éneklő vietnámi operaénekes cukrászdát szeretne nyitni

A Hazám, hazámat éneklő vietnámi operaénekes cukrászdát szeretne nyitni

A Hazám, hazám mára szinte a védjegye lett, elénekelte többek közt a Parlamentben is. „Tíz …