2020. október 29., csütörtökMa Nárcisz napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
2020.10.29. Nárcisz Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Egy paksi hálóőr kötelezői: Holczer Ádám

Egy paksi hálóőr kötelezői: Holczer Ádám

Holczer Ádám

  • A harminckét éves NB1-es focista évekig a Fradi kapusa volt, egy éve a Paksi FC kapuját védi. Hatalmas Juventus-szurkoló, és falja a könyveket.
Holczer Ádám paksi kapus gólt kap mellette csapattársa Szabó János (b) a Paksi FC - Újpest FC labdarúgó-mérkőzésen a Paksi FC új stadionjában az avatás napján 2020. augusztus 15-én. Paks-Újpest 1-2.

Holczer Ádám paksi kapus gólt kap mellette csapattársa Szabó János (b) a Paksi FC – Újpest FC labdarúgó-mérkőzésen a Paksi FC új stadionjában az avatás napján 2020. augusztus 15-én. Paks-Újpest 1-2.

Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

Szándékosan esett a választásom öt olyan könyvre, amelyet nem feltétlenül adnék minden  általános iskolás kezébe. Ráérnek később, érettebb fejjel elolvasni őket, hiszen ezek a könyvek időtől, helytől függetlenül mindig aktuálisak lesznek. A gyerekek élvezzék Rejtő Jenő, J. F. Cooper, Karl May regényeit, a Harry Potter sorozatot vagy épp A kis herceget. Számos remek olvasmány áll az ifjúság rendelkezésére, ám az én kötelezőim a felnőtteknek szólnak.

Felnőtteknek, akiknek az lenne a dolguk, hogy jobbá tegyék a világot. Íme a lista:

  • George Orwell: 1984

Naivan azt hihetnénk, hogy az Orwell által előrevetített totalitárius diktatúra sohasem valósul meg, de a XX. század gazdag történelme sok esetben cáfolhatná ezt, hogy a jelenünket ne is említsük.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/10/15/egy_paksi_haloor_kotelezoi_holczer_adam/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Az 1984 figyelmeztetés, nem használati utasítás

Az 1984 figyelmeztetés, nem használati utasítás

Félünk, maszk mögé bújunk, feleslegesnek érezzük a tervezgetést, lövésünk sincs arról, kinek kell hinnünk, és …