2022. május 20., péntekMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
2022.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Egy napig mindenhonnan is magyar zene szól

Hirdetés

Egy napig mindenhonnan is magyar zene szól

Csaknem ezer üzletben és szállodában csak magyar zenéket hallhatnak a vendégek május 12-én. Az Él a zene! ötletgazdája, Nagy Szabolcs egy karácsonyi bevásárlás során gondolkodott el azon, hogy a magyar könnyűzene is megérdemelhetne annyi figyelmet, mint a külföldi popzene. A gondolatból hamar tettek is lettek, így idén több háttérzene-szolgáltató csak hazai dalokat fog játszani ezen a napon. Hozzájuk csatlakozik rengeteg rádió, több zenei csatorna és száz sulirádió is. A rádiók és zenetévék között ott van a Karc FM, a Spirit FM, a Magyar Katolikus Rádió, az FM103,8 Rock Rádió, a Klasszik Rádió, a Beat Rádió, a debreceni campus Rádió, a kecskeméti Gong Rádió, a Sláger TV, a Music Channel, a Dikh TV és még sokan mások. 

Az Él a zene! négy hazai zenészt kért fel, hogy népszerűsítsék a magyar könnyűzene napját. Harcsa Veronika énekesnő-dalszerzőt, Tariska Szabolcs dalszövegírót, Schoblocher Barbarát, a népszerű Blahalouisana zenekar énekesnőjét és a Bagossy Brothers Company énekes-gitárosát, Bagossy Norbertet. Utóbbi szerint nem volt kérdés, hogy csatlakozik a kezdeményezéshez:

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/05/05/egy-napig-mindenhonnan-is-magyar-zene-szol/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt Vangelis

Meghalt Vangelis

79 éves korában elhunyt Vangélisz Papathanaszíu, ismertebb nevén Vangelis. Az Oscar-díjas görög zeneszerző nevéhez fűződik …