2023. február 3., péntekMa Balázs napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.02.03. Balázs Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Egy magyar felzárkóztatási projektet díjaztak Prágában

Hirdetés

Egy magyar felzárkóztatási projektet díjaztak Prágában

Decemberben tartották Prágában a European Crime Prevention Award and Best Practice 2022 (Európai Bűnmegelőzési Díj 2022) nemzetközi eseményét, amelyre Európa országaiból összesen 17 projekt érkezett. Magyarországot a Szubjektív Értékek Alapítvány és a Faktor Terminál Egyesület közös szociális-művészeti projektje, a hátrányos helyzetű, illetve gyermekvédelemben nevelkedett fiatal felnőttek számára életre hívott és ötödik éve működő ART-RAVALÓ képviselte.

A beérkezett projektek közül többet is díjaztak. Az első díjat a Svédország, a másodikat a Hollandia, a harmadikat a Dánia, a negyediket pedig a Magyarország által delegált projekt nyerte el. 

Hatalmas elismerés ez a díj mindannyiunk számára, akik részt veszünk az ART-RAVALÓ-ban: a fiatalok számára, akik egy éven át a komplex projektben dolgoznak, gazdagodnak velünk együtt, számunkra, alkotók, a projekt életre hívói és működtetői számára és támogatónk, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács számára is

Hirdetés

– írja Schermann Márta, az ART-RAVALÓ szakmai vezetője az Indexhez is eljuttatott közleményben.

Erről szól a magyar projekt 

Az ART-RAVALÓ […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/01/21/bunmegelozes-art-ravalo-schermann-marta-aldozat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Új kiadót indít a Móra

A Móra Könyvkiadó 70 éves múltjával a magyar irodalmi élet elengedhetetlen része. A kiadó, amely …