2023. szeptember 30., szombatMa Jeromos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.09.30. Jeromos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Egy 200 méteres kötélcsúszdán csapat a ValMar Zamárdiban

Egy 200 méteres kötélcsúszdán csapat a ValMar Zamárdiban

Körbejártuk a helyszínt, és megnéztük, mit érdemes meglátogatni, és milyen napközbeni cirkuszos programok várják a fesztiválozókat. A hőségriadó ellenére rengetegen vettek részt Magyarország legnagyobb kidobós játékán a Balaton-parton.

Két nagyszínpad is találkozható egy helyen, így csak pár métert kell sétálnunk a következő fellépő előadására. Egy 200 méteres kötélcsúszdát is felépítettek, amelyen a nagykoncertek tömege felett szerezhetünk életre szóló élményt. Szombaton a ValMar zenekar is tesztelheti a kilátást fentről.

Ezúttal a fesztivál közepén egy igazi művésztelep alakul, hat konténerben számos galéria, rengeteg művész személyesen, a csodálatos alkotások pedig eredetiben láthatók, miközben a közönség a művészekkel együtt alkothat. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/08/25/strand2023-strandfesztival-helyszinbejaras-balaton-programok-cirkusz-kidobos-valmar-fellepo-hosegriado-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Megoldódhat a zene történetének talán legrejtélyesebb gyilkossága

Megoldódhat a zene történetének talán legrejtélyesebb gyilkossága

Duane „Keffe D” Davist pénteken, helyi idő szerint a kora reggeli órákban tartóztatták le, az …