2021. október 23., szombatMa Gyöngyi napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2021.10.23. Gyöngyi Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Ebben nincsen semmi flanc, csak három akkord, vidámság és lendület

Hirdetés

Ebben nincsen semmi flanc, csak három akkord, vidámság és lendület

Elkészült legújabb klipjével az egri punk-rock banda, a The Wallkids. A Hiába futsz! című dal vizuális kivetüléséről készített werkfilmet az Index, és azon belül a Stenk olvasói már láthatták, hiszen az is ezen a platformon debütált, ahogyan most a klip is.

Az egri srácokból verbuvált zenekar tagjai Az élet szabadon című dalukhoz hasonlóan lendületes zenét írtak, és a The Wallkids alapító fontemberével, alias Gibbonnal készült villáminterjúból az is kiderül, hogy a srácok valami régi-újra készülnek a Nagy-Eged tövében, ahonnan eddig többnyire csak borászokról érkeztek hírek,

de most olyanokról is szólnak majd, akik másféle szüretre készülnek.

Hirdetés

Merthogy a Hiába futsz! klipje azt mutatja, hamarosan azért összeáll egy albumra való hanganyag, s bár a Covid-járvány mindent és mindenkit megtorpanásra kényszerített, a The Wallkids leginkább alkotásra használta a karantén kényszerű csöndességét. 

A Hiába futsz! előtti,  Az élet szabadon című dalmennyiben képviseli már azt, hogy a The Wallkids azt tervezi, hogy következő lemezén visszatér a kilencvenes évek háromakkordos pop-punk zenei világához?

Az élet szabadon már az új nagylemezünkhöz tartozik. Ezzel teljesen rákanyarodtunk a kilencvenes évekbeli háromakkordos pop-punk irányra. Nem használunk samplert, sem hangmintákból összerakott dolgokat. Élőben vesszük fel, gitár, basszusgitár, dob, ének.

Hiába futsz! – A klip stáblistája

Rendező: Szabó Norman. Asszisztens: Sugár Beáta. Fotó: Grósza Attila.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/zene/2021/09/23/the-wallkids-zene-hiaba-futsz-dal-album-klip-az-elet-szabadon/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kovács Gábor producer: Mindenki foglaljon sok helyet az Elkxrtukra

Kovács Gábor producer: Mindenki foglaljon sok helyet az Elkxrtukra

Kovács Gábor, az Üvegtigris producere nem kedveli az általa egyértelműen kormánypártinak tartott Kálomista Gábort. Az …