2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Dwayne Johnson nagyapja Sean Conneryt püfölte egy James Bond-filmben

Hirdetés

Dwayne Johnson nagyapja Sean Conneryt püfölte egy James Bond-filmben

Az alaphírt a Foxnews.com szellőztette meg: Barbara Broccoli,  franchise egyik producere cáfolta azokat a találgatásokat, miszerint a következő Bond nő lenne, azt viszont meglebegtette, hogy az új 007-es ügynök „nem bináris” lehet, azaz nem biztos, hogy besorolható lesz a hagyományos férfi-nő kategóriákba, és az angolban nem a he vagy a she személyes névmás lesz rá alkalmazható, hanem a semleges they. (Érdekes fordulat lenne mindez azok után, hogy az eddigi 25 Bond epitheton ornansa a „nőcsábász” volt…)

De persze erről még korai lenne találgatásokba bocsátkozni, hiszen Broccoli szerint az új Bond kiválasztása csak 2022-ben kezdődik el. Egyelőre csupán rajongói tippek vannak, a legtöbbször Tom Hardy, idris Elba, Tom Hopper (Trónok harca), Richard Madden, Henry Cavill és Tom Hiddleston neve merült fel „szurkolói pletyka” szintjén. (Cavill talán azért nem jöhet szóba, mert a rivális franchise, a Mission Impossible egyik utolsó részében a negatív hőst játszotta.)

No de a jelöltek mellett van egy önjelölt is, méghozzá napjaink legjobban fizetett akcióhőse, Dwayne Johnson, a Szikla. A […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/12/14/dwayne-johnson-nagyapja-sean-conneryt-pufolte-egy-regi-james-bond-filmben/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tamás Gáspár Miklós is depolitizált Baumgarten-emlékdíjas

Tamás Gáspár Miklós is depolitizált Baumgarten-emlékdíjas

A háború után „kommunizálták”, majd megszüntették az 1929–49 között működő díjat, melyet a „Baumgarten Ferenc …