2022. augusztus 14., vasárnapMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.14. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Döbbenetesen izgalmas ez az új magyar film a Netflixen

Hirdetés

Döbbenetesen izgalmas ez az új magyar film a Netflixen

Deák Kristóf megmászta a filmipar ranglétráját, aki a 2000-es évek elején még vágóasszisztensként dolgozott, 2017-re pedig odáig ívelt a pályája, hogy a Mindenki című rövidfilmje Oscar-díjas lett. Igaz, korábbi munkakörében sem kis címeken ügyködött, ott volt például a Steven Spielberg által rendezett München, és a magyar szórakoztatóipart ugyancsak bejárta a hazai szakember: közreműködött többek közt a Tűzvonalban című kultikus magyar krimin is.

Nagyon is elképzelhetőnek tartjuk, hogy sokaknak kimaradt Az unoka című magyar thriller, amit 2022. január 6-án mutattak be a mozik, és közel sem született annyi kritika és ajánló róla, mint megérdemelte volna. Pótolni egy filmet sosem késő, így tettünk most mi is, hiszen Deák Kristóf új egész estés alkotása augusztus elsején felkerült a Netflixre, és cikkünk írásának pillanatában az ötödik legnépszerűbb film idehaza a streamingszolgáltatón.

900

Fotó: Fórum Hungary

A produkciót bosszútörténetként jellemzik általában, erről sokaknak a pisztolyával vadul hadonászó, mindenkit lemészárló John Wick juthat eszükbe. Pedig Az unoka főhőse Keanu Reeves macsó igazságosztójánál nem is állhatna távolabb. Egy rendkívül egyszerű, callcenterben melózó fickóról, Rudiról (Blahó Gergely) van itt szó, akinek a nagypapáját csúnyán átverik. A tétlenkedő rendőröket elnézve viszont hősünk az asztalra csap, eddig és ne tovább… itt az ideje a csalókat valahogy, bárhogy móresre tanítani.

Hirdetés

Deák Kristóf egy tipikusan magyaros problémának ás a mélyére, hiszen kétnaponta hallani a rádióban-tévében, hogy öregeket szedtek rá, kicsalták tőlük a pénzüket, a tettesek meg úgy eltűntek, mint az a közmondásbeli szürke szamár a ködben. Valami hasonló esik meg Rudi nagyapjával is, akit a filmben Jordán Tamás alakít. Csörög az éjszaka közepén a telefon, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2022/08/03/az-unoka-magyar-thriller-deak-kristof-film-streaming-ajanlo-tv-netflix/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Disney+ elhozta nekünk az év legaranyosabb sorozatát

A Disney+ elhozta nekünk az év legaranyosabb sorozatát

Jó hosszú ideig kellett rá várni, hogy a Marvel egyik legkedveltebb szuperhőse saját kalandot kapjon, …