2021. december 3., péntekMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.03. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Dexter visszatért a nyugdíjból, és újra darabol

Hirdetés

Dexter visszatért a nyugdíjból, és újra darabol

A 2000-es évek eleje az amerikai sorozatok aranykora volt, ekkor futott a Lost, a Hősök, A szökés és persze a Dexter is. A felsoroltak közül mostanra ott tartunk, hogy egyedül a Lost úszta meg, hogy rebootot vagy folytatást kapjon. A Heroes: Reborn 2015-ben megcsúfolta az eredeti Hősök-sorozatot, A szökés ötödik évada se lett az igazi, azt követően pedig, hogy Wentworth Miller és Dominic Purcell is nemet mondtak a folytatásra, a hatodik szezont valószínűleg már sosem készíti el a FOX.

Fel voltunk rá készülve, hogy Dexter visszatérése sem lesz egy fáklyásmenet. Ennél nagyobbat nem is tévedhettünk volna.

Hirdetés

A Dexter 2006-tól futott 2013-ig a Showtime-on, a sorozatban Michael C. Hall alakított egy visszahúzódó törvényszéki szakértőt. A csendes Dexter Morgan a munkájának élt, ám miután újra és újra megtapasztalta, hogy az igazságszolgáltatás malmai lassan őrölnek, és a bűnösök sokszor emiatt megússzák méltó büntetésüket, a férfi saját kezébe vette a dolgokat. A főszereplőből sorozatgyilkos lett, aki a szakmai tapasztalatát arra használta, hogy miután meggyilkolta és feldarabolta áldozatait, tökéletesen tüntesse el a nyomokat.

2021-11-11 13 37 29-Window.png

Fotó: Showtime / YouTube

A szimpatikus sorozatgyilkos története 96 epizódot ért meg, a folyton változó készítőgárda és a nagy távozások ellenére egyenletes minőséget tartott. Ez persze csak akkor igaz, ha az utolsó epizódot nem vesszük számításba, melyben Dexter megrendezte a saját halálát, elvonult a világtól, és mogorva, szakállas favágó lett belőle. A finálét minden idők egyik legrosszabb sorozatzárásaként egy lapon emlegetik a Trónok harcával és a Losttal. November 7-én érkezett meg a Dexter: New Blood premierje a képernyőkre. Az új szezon pedig, mely rebootnak is beillik, bevallottan azzal a céllal készült, hogy kiköszörülje a sorozatzáró által okozott csorbát.

A dögmeleg Miami már a múlté, Dexter a háta mögött hagyta önbíráskodó hétköznapjait, és egy Iron Lake nevű kisvárosba költözött. A település szöges ellentéte annak, amit a nyolc évad alatt láthatott a közönség, hideg van, esik a hó, az itt élő közösség tagjai pedig jól ismerik egymást. Dexter látszólag jól megvan. Jim Lindsay álnéven dolgozik eladóként egy vadászboltban, még barátnője is van, egy Angela (Julia Jones) nevű rendőr. Bár a külvilág […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/11/14/dexter-new-blood-tv-sorozat-reboot-premier-kritika/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Levágott fejjel fociznak a gyerekek, mégis szerethető a sorozat

Levágott fejjel fociznak a gyerekek, mégis szerethető a sorozat

A Nagy Katalin – A kezdetek (The Great) című Hulu-sorozat, amelynek itthon az HBO GO …