2023. december 10., vasárnapMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Debrecenben már gőzerővel készülnek a karácsonyi időszakra

Hirdetés

Debrecenben már gőzerővel készülnek a karácsonyi időszakra

A debreceni nagytemplom előtti és a belvárosi karácsonyi vásár minden évben varázslatos karácsonyi hangulatot áraszt, díszletként a város csodás épületei szolgálnak. A vásári korzón idén is várhatóak modern és tradicionális termékek egyaránt: szőnyegek, szőttesek, kézzel készült kerámiák és fajátékok, mézeskalácsok, gyógyfüvek, teák, szaloncukrok, karácsonyi díszek, dekorációk. 75 stand kínálja majd termékeit, és 23 faházban kaphatóak a kulináris finomságok.

Minden adventi hétvégén szabadtéri programokkal és a DEMKI-vel közösen megálmodott Adventi Kuckóban játszóházzal, kézműves-foglalkozásokkal lehet találkozni a belvárosi sétálóövezetben. De lesz guruló zongorista, verklis, ahogy mesefigurák, táncosok, zenészek és gólyalábasok is feltűnnek a nézelődő közönség között. A Mikulásra várva december 1. és 6. között az óvodások által dekorált dézsás fenyőfák díszítik majd a belvárost, és a Mikulás az Adventi Kuckóban fogadja a gyerekeket.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/10/26/karacsony-advent-debrecen-vasar/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rárontott a művészre a KDNP aktivistája, cserébe megörökítette a festő

Mielőtt belevágnánk az új drMáriás-album ismertetésébe, feltétlenül meg kell emlékeznünk egy közelmúltbeli szürreális, már-már dadaista …