2020. július 11., szombatMa Nóra, Lili napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.11. Nóra, Lili Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / De hová lehet most elutazni nyaralni?

Hirdetés

De hová lehet most elutazni nyaralni?

Új magyar nyelvű honlap jött létre azzal a céllal, hogy aktuális információkat nyújtson Európa országainak turizmusával kapcsolatban. A hovautazhatok.hu weboldal egy helyen, egy térkép segítségével mutatja meg, hogy magyar állampolgárok hova utazhatnak szabadon, korlátozásokkal, illetve hol várható a határzárak feloldása.

A térkép május 26-án

A térkép május 26-án

Fotó: hovautazhatok.hu

A honlap szerkesztői a Békatutaj Kalandtúra-társaság munkatársai, akik utazásszervező tevékenységük miatt egyébként is napi szinten nyomon követik a különböző országok turizmust érintő szabályozásait, olvasható a honlap létrehozásáról szóló közleményben. A szerkesztők várják az olvasók észrevételeit is.

Hirdetés

A szerkesztők hozzáteszik: „A térképen egyébként érdekesen kirajzolódik, hogy mely országok nyitottak arra, hogy Magyarországról vendégeket fogadjanak. Ezek általában azok az országok, akiknek gazdaságában egyébként is fontos helyen szerepel a turizmus.”

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/eletmod/2020/05/26/de_hova_lehet_most_elutazni_nyaralni/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rajzpályázattal megtámogatva mutatják be a Masha és a Medve moziváltozatát

Rajzpályázattal megtámogatva mutatják be a Masha és a Medve moziváltozatát

Augusztus 27-én kerül országszerte a mozikba az orosz animációs ipar egyik legkedveltebb produktuma, a világsikerű …