2024. július 19., péntekMa Emília napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
2024.07.19. Emília Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Csőre Gábor a magyarokról: Kicsit senki se szeret minket, kicsit mindenki is

Hirdetés

Csőre Gábor a magyarokról: Kicsit senki se szeret minket, kicsit mindenki is

Csőre Gábor, akit a legtöbben Adam Sandler vagy a South Park című sorozat Eric Cartmanjének a magyar hangjaként ismernek, nemrég az Index arútluK podcastjének a vendége volt. A vele készített interjúban a színész többek között arról beszélt, hogyan viszonyul a múzeumokhoz, kiállításokhoz.

Ez a téma pedig különösen aktuális, mivel idén ő lett a Múzeumok Éjszakájának a védnöke. A mai napon országszerte megrendezett eseménysorozattal már több cikk erejéig is foglalkoztunk, köztük azzal, miképp történt meg az, hogy Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője és Csőre együtt hajtottak végre újraélesztést, illetve hogy mely vidéki városban lehet megtekinteni azt a 17. századbeli lábbelit, amit egy vagyonos család lánya viselt.

A színész elmondása szerint nagy felelősségnek tartja, hogy idén őt választották a Múzeumok Éjszakája jószolgálati nagykövetének. Bár azt elismerte, eleinte nem értette, miért épp rá esett a választás, de végül belátta, hogy mint kulturális műsorvezető van kötődése a múzeumokhoz, illetve ma már nagy az átjárhatóság a művészeti ágak között. Mint kijelentette, ez az ünnepnap az összmagyarságnak is fontos.

Ez még jobban emeli annak a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/06/22/csoregabor-szinesz-arutluk-podcast-magyarok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A rendezvény, ahol a nők gyógyulnak, miközben a férfiak menekülőre fogják

CrimeCon az a hely, ahol a tragédia szórakozás, legalábbis egyeseknek. Másoknak sokkal inkább a traumák …